El PI
Font presenta la seva candidatura per ser el cap de llista d’El Pi a les pròximes eleccions autonòmiques
Segons Font ha arribat el moment d’El Pi i les pròximes eleccions seran la consolidació definitiva del projecte polític de la formació .
el-pi.com 18/01/2019 - 21:16:59

Font presenta la seva candidatura per ser el cap de llista d’El Pi a les pròximes eleccions autonòmiques

Segons Font ha arribat el moment d’El Pi i les pròximes eleccions seran la consolidació definitiva del projecte polític de la formació

El president d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, ha presentat avui la seva candidatura per ser el cap de llista de la formació a les pròximes eleccions autonòmiques. El també portaveu del Grup Parlamentari d’El Pi ha lliurat aquest matí els avals necessaris per formalitzar la candidatura i ha afirmat que vol ser el número 1 de la llista al Parlament perquè “ha arribat el moment d’El Pi a unes eleccions”.

Font, que ha presentat la seva candidatura acompanyat d’un centenar de companys i simpatitzants de la formació que han volgut donar-li el seu suport, ha assegurat que “els pròxims comicis autonòmics i municipals seran la consolidació definitiva del projecte polític d’El Pi” i que el que ha passat aquesta setmana amb els Pressuposts de l’Estat per 2019 és la prova de què, més que mai, “la Comunitat necessita un partit de les illes fort i sense dependències de Madrid que defensi, únicament, els interessos dels ciutadans de Balears”.

Jaume Font també ha agraït les mostres de suport dels companys i simpatitzants d’El Pi a la seva candidatura que, ha afirmat, ve avalada per la tasca feta al Parlament aquests darrers 4 anys.

Fins al pròxim 28 de gener està obert el procés perquè els afiliats d’El Pi que ho desitgin i tinguin l’aval mínim del 5% del cens de la formació a Mallorca puguin presentar la seva candidatura per ser elegits cap de llista de la formació en les autonòmiques del pròxim mes de maig. Si tancat aquest procés només hi ha un candidat, serà ratificat oficialment pel Consell General d’El Pi a principis de febrer. Si hi ha més d’un candidat, s’obrirà un procés de primàries i els afiliats podran escollir quina serà la persona que finalment encapçalarà la llista al Parlament.

 

Reciente
Visto
Comentado