El PI
Lina Pons serà la número 2 de la candidatura d’El Pi al Parlament
Pons: “va ser impossible dir que no a un projecte que representa la moderació i el seny que duc al meu ADN”
el-pi.com 20/03/2019 - 13:00:49

Lina Pons serà la número 2 de la candidatura d’El Pi al Parlament

Pons: “va ser impossible dir que no a un projecte que representa la moderació i el seny que duc al meu ADN”

¡Lina Pons serà la número 2 de la candidatura al Parlament que encapçalarà Jaume Font. Pons s’incorpora així, com a independent, al projecte polític d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS.

En la seva presentació, Lina Pons ha assegurat que “va ser impossible dir que no a l’oferiment d’El Pi perquè aquesta formació representa el seny y la moderació que duc al meu ADN”.

Lina Pons ha ofert “molta dedicació, honestedat i passió per defensar temes com la justícia social, la nostra llengua, les polítiques d’igualtat i la correcció de les desigualtats que patim per causa de la insularitat”.

El president d’El Pi, Jaume Font, ha assegurat que la incorporació de Lina Pons al projecte “aporta un valor afegit a la candidatura d’El Pi i un bagatge professional que incorpora una mirada nova a la nostra formació i a l’escenari polític balear en general”. També ha agraït que Lina Pons “hagi donat una passa tan valenta i important com deixar la seva carrera professional per posar-se al servei dels ciutadans de la comunitat”.

Lina Pons va començar la seva carrera professional el 1982 a Ràdio Balear Inca com a locutora i redactora d’informatius. Entre 1987 i 1991 va dirigir i presentar diversos programes d’actualitat i entrevistes en el Centre Territorial de TVE a les Illes Balears. El 1991 comença a fer feina al Centre Territorial d’Antena 3 a les illes com a redactora i presentadora de l’informatiu regional fins el 1997, que ocupa el càrrec de cap de premsa de l’Àrea de Governació de l’Ajuntament de Palma.

El 2002 torna a TVE Balears i treballa després a M7 Televisió. També ha dirigit i presentat diversos programes d’IB3 TV com Així és la vida o Bon dia Balears. Ha estat articulista del diari Última Hora i codirectora i conductora del programa Hoy es el día d’Última Hora Ràdio”. Fins ara era coordinadora d’actualitat del programa 5 dies d’IB3 TV.

 

Reciente
Visto
Comentado