COPIB
Telefònic gratuït extraordinari d'assessorament i recolzament psicològic a persones en dol
El COPIB ha posat a la disposició d'aquest servei professionals de la Psicologia col·legiats especialitzats en aquests tipus d'intervencions.
copib 09/04/2020 - 08:39:00

Telefònic gratuït extraordinari d'assessorament i recolzament psicològic a persones en dol

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) i l’Empresa Funerària de Palma (EFM), han posat en marxa un servei telefònic gratuït extraordinari d'assessorament i recolzament psicològic a persones en dol davant la situació d'emergència sanitària que estam vivint a conseqüència del coronavirus SARS-CoV-2. Amb aquest objectiu, s'ha habilitat el número 619 747 507, que estarà en marxa de dilluns a diumenge, de 9 h a 19 h.

El COPIB ha posat a la disposició d'aquest servei professionals de la Psicologia col·legiats especialitzats en aquests tipus d'intervencions, els quals ja estan organitzats per a cobrir tots els torns i donar servei de manera ininterrompuda.

La iniciativa té com a objectiu facilitar pautes i orientar a les persones que han viscut la pèrdua d’un esser estimat en unes condicions que ens limiten l’expressió dels sentiments i de les emocions (la tristesa, la negació, el desànim, l’angoixa, la incertesa, la ràbia, la culpa, el temor ...) i haver d’afrontar, després del xoc inicial, un procés d’acomiadament en unes circumstàncies totalment desconegudes i inhabituals de vulnerabilitat psicològica.

Li agrairíem donéssiu la màxima difusió possible d’aquest nou dispositiu que s’ha posat en marxa per a que pugui arribar a tota la ciutadania.

 

Reciente
Visto
Comentado