Cal destacar que aquest acte ha estat possible gràcies al patrocini de Cormotor Manacor
L’actuació de les corals de la Comarca posa el punt final als actes del XX aniversari de l’Hospital i Es presenten a les II Jornades d'Investigació amb 18 comunicacions i 5 pòsters
Al llarg de la jornada s'han presentat aquestes comunicacions i també s'ha realitzat una taula rodona sobre la investigació i la importància de presentar els treballs al comitè d'ètica.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/06/2017 - 02:43:00
Per acabar, aquest acte, les corals de Sant Joan, Felanitx, Conservatori de Felanitx, Ses Salines i el Cor de Ciutat, baix la batuta de Joan Laínez, realitzaven un concert de Gospel.

L’actuació de les corals de la Comarca posa el punt final als actes del XX aniversari de l’Hospital. L’acte de cloenda tot un èxit amb les interpretacions de les corals Cor de Dones de Porto Cristo, Ars Antiqua i les corals de Gospel. L’Hospital de Manacor, ha celebrat el seu XX aniversari amb un programa d’actes molt complet que ha comptat amb conferències, jornades esportives i activitats diverses i que han culminat amb l’acte de cloenda celebrat aquest dijous vespre a l’auditori de Manacor.

La Directora Gerent, Catalina Vadell Nadal recordava tots aquests actes i donava les gràcies a tots els que han fet possible que l’hospital compleixi aquests primers XX anys, donant pas al concert de les diferents corals de la comarca de Llevant que s’han volgut sumar a la celebració.

La Directora Gerent, Catalina Vadell, acompanyada pel director mèdic i la directora d'infermeria inaugurava la jornada destacant la importància de la investigació i la feina que es du a terme des del Departament de docència.

Obria el concert el Cor de Dones de Porto Cristo dirigides per Maria Antònia Gomila, per seguir amb l’actuació de la coral de Manacor, Ars Antiqua, dirigida per Ferran Montero. Per acabar, aquest acte, les corals de Sant Joan, Felanitx, Conservatori de Felanitx, Ses Salines i el Cor de Ciutat, baix la batuta de Joan Laínez, realitzaven un concert de Gospel. Abans de concloure, totes les corals juntes damunt l’escenari interpretaven la cançó "Oh Happy day" aixecant dels seus seients al públic assistent que va compartir aquests moments tan especials. Cal destacar que aquest acte ha estat possible gràcies al patrocini de Cormotor Manacor i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

Es presenten a les II Jornades d'Investigació amb 18 comunicacions i 5 pòsters. Aquest dimecres s'ha duit a terme la segona de les Jornades d'investigació de l'Hospital de Manacor. S'han presentat un total de 18 comunicacions i 5 pòsters de diferents serveis. Les segones Jornades d'investigació de l'Hospital, que s'han duit a terme aquest dimecres, han servit per presentar 18 comunicacions de diferents serveis així com també 5 pòsters que s'han exposat a l'exterior de la sala d'actes del centre hospitalari.

La Directora Gerent, Catalina Vadell, acompanyada pel director mèdic i la directora d'infermeria inaugurava la jornada destacant la importància de la investigació i la feina que es du a terme des del Departament de docència i investigació per ajudar a que els professionals puguin dur endavant els seus projectes. Al llarg de la jornada s'han presentat aquestes comunicacions i també s'ha realitzat una taula rodona sobre la investigació i la importància de presentar els treballs al comitè d'ètica.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado