Guanyador; el 00527 que va ser venut a Manacor, en concret a Bicicletes Nadal.
El petit comerç de Mallorca dona el major premi de la seva història amb 'La Petigrossa'. La papereta agraciada amb el gran premi valorat en més de 124.000 € va ser la corresponent al número 00527 i fou venuda a Manacor
124.000 euros. La plaça Espanya de Palma ha acollit la festa en la qual s'ha fet públic el número guanyador; el 00527 que va ser venut a Manacor, en concret a Bicicletes Nadal.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/01/2018 - 08:09:00
15 municipis". Coll ha finalitzat dient que "hem complit l'objectiu de donar visibilitat al petit comerç" i ha demanat als ciutadans que a l'hora d'anar a comprar en el dia a dia pensin en els botiguers.

El petit comerç de Mallorca dona el major premi de la seva història amb 'La Petigrossa'. La papereta agraciada amb el gran premi valorat en més de 124.000 euros va ser la corresponent al número 00527 i fou venuda a Manacor. La major campanya del petit comerç de Mallorca ha arribat a la seva fi amb el sorteig del gran premi de 'La Petigrossa'; el gran remolc de premis valorat en més de 124.000 euros. La plaça Espanya de Palma ha acollit la festa en la qual s'ha fet públic el número guanyador; el 00527 que va ser venut a Manacor, en concret a Bicicletes Nadal.

A partir d'ara la persona que tengui en la seva possessió la papereta guanyadora disposa d'un mes per reclamar el premi acudint directament a la seu de Pimeco. En el cas que no sortís el guanyador es faria públic un segon número ja sortejat però que no s'ha fet públic que tendría també un més per reclamar el guardó. L'acte, dirigit per la coneguda presentadora Victòria Maldi, va comptar amb la presència del president de Pimeco, Bernat Coll, el batle de Palma, Antoni Noguera i la directora general de comerç del Govern, Pilar Sansó.

També hi foren presents els representants de les empreses patrocinadores Proa Grup, Miquel Angel Simonet, Ramis Assegurances, Bartomeu Ramis, de Co.aliment, Chema Navarro, de UNEBSA Expert, Jordi Bofill i Llorens Arrom i Xavier Nadal i Marc Nadal de Mallorca Motos. El president de Pimeco, Bernat Coll ha destacat que a Mallorca tenim un petit comerç espectacular, lluitador, complet, amb productes boníssims i amb un servei proper insuperable. Però aquests comerços necessitaven alguna cosa que els ajudàs a unir-se i a promocionar-se. Aquesta missió l'ha complot La Petigrossa".

Coll ha dit que La Petigrossa "ha generat una il·lusió col·lectiva amb un remolc de premis que ha cobert més de mil quilòmetres i que ha visitat més de 15 municipis". Coll ha finalitzat dient que "hem complit l'objectiu de donar visibilitat al petit comerç" i ha demanat als ciutadans que a l'hora d'anar a comprar en el dia a dia pensin en els botiguers que tenen més aprop.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado