Manacor, dimarts, 16 / gener de 19:30 a 20:00h. A Plaça de Sant Jaume.
Ball de les dimònies i cant popular dels goigs alternatius. Organitzat per Assemblea Antipatriarcal de Manacor, dimarts, 16 / gener de 19:30 a 20:00. A Plaça de Sant Jaume
Perquè les festes també són nostres i les dones volem ser protagonistes: les dimònies han vengut per quedar-se!. Ball de les dimònies i cant popular dels goigs alternatius.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/01/2018 - 02:22:00
Amb vestimenta i careta renovades, ballarem i reivindicarem que volem un Sant Antoni més equitatiu, just i participatiu. A més, ens acompanyaran totes aquelles persones que s'uneixen a la plaça Sant Jaume.

Les dimònies tornen a sortir amb més força que mai per tercer any consecutiu. Amb vestimenta i careta renovades, ballarem i reivindicarem que volem un Sant Antoni més equitatiu, just i participatiu. A més, ens acompanyaran totes aquelles persones que s'uneixen a la plaça Sant Jaume per cantar els goigs alternatius en la seva IV edició.

Perquè les festes també són nostres i les dones volem ser protagonistes: les dimònies han vengut per quedar-se!. Ball de les dimònies i cant popular dels goigs alternatius. Organitzat per Assemblea Antipatriarcal de Manacor, dimarts, 16 / gener de 19:30 a 20:00h. A Plaça de Sant Jaume.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Un home de Manacor
Allà hi sirem!!! Visca Sant Antoni i les Santantonieres!