s’Agrícola la mostra de Xisco Barceló, amb el títol pictòric de “S/T”.
Fins día 4 de febrer a S’Agrícola Manacor la mostra de Xisco Barceló: Es pot veure i compta amb 20 obres de diferent tècnica però moltes d’elles comparteixen una temàtica comuna: la mar
Però moltes d’elles comparteixen una temàtica comuna: la mar. Altres obres tenen a veure amb mitologia, retrats i dimonis. Cal recordar que l’exposició de s’Agrícola es podrà visitar fins dia 4 de febrer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/01/2018 - 03:48:00
Cicle Formatiu d’Il·lustració, i a Barcelona, on es va llicenciar en Belles Arts. Des del 2004 ha participat a diferents exposicions col·lectives a Palma, Santanyí, Manacor, Felanitx i Barcelona.

EXPOSICIÓ XISCO BARCELÓ. El passat dissabte dia 20 de gener, diada de Sant Sebastià, a les vuit de l’horabaixa, es va inaugurar a la sala d’exposicions de s’Agrícola la mostra de Xisco Barceló, amb el títol pictòric de “S/T”, és a dir, sense títol. Xisco Barceló és un jove pintor nascut a Felanitx. S’ha format a Palma, on va cursar el Cicle Formatiu d’Il·lustració, i a Barcelona, on es va llicenciar en Belles Arts. Des del 2004 ha participat a diferents exposicions col·lectives a Palma, Santanyí, Manacor, Felanitx i Barcelona.

Cal dir que ha estat guardonat amb diferents premis, entre els quals destacam el de guanyador del cartell de la Fira del Llibre de Palma l’any 2003, el Millor Projecte d’Il·lustració de l’Escola Superior de Disseny de Palma (2004), tercer premi al concurs de pintura de la Fundació Bàsquet d’Inca (2008) i finalista al XVIII Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques l’any 2011.

La mostra que es pot veure a s’Agrícola compta amb prop de vint obres de diferent tècnica, però moltes d’elles comparteixen una temàtica comuna: la mar. Altres obres tenen a veure amb mitologia, retrats i dimonis. Cal recordar que l’exposició de s’Agrícola es podrà visitar fins dia 4 de febrer.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado