Dia: divendres, 11 de maig de 2018. Hora: de 10.00 a 12.30 hores
Al voltant de 400 alumnes de centres escolars de Manacor, Porto Cristo, Petra, Capdepera, Sant Llorenç, Felanitx, i Campos participaran demà, divendres, al mercat ICAPE de Plaça Ramon Llull
Al voltant de 400 alumnes de centres escolars de Manacor, Porto Cristo, Petra, Capdepera, Sant Llorenç, Felanitx, i Campos participaran demà, divendres, al mercat ICAPE.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/05/2018 - 08:19:00
L’acte comptarà amb la presència de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa, i la batlessa de Manacor, Catalina Riera. S’atendrà als mitjans a les 10.00 hores durant la visita al mercat ICAPE.

400 alumnes de Primària i Secundària participen al mercat ICAPE de Manacor. Dia: divendres, 11 de maig de 2018. Hora: de 10.00 a 12.30 hores (atenció als mitjans a les 10.00h). Lloc: Plaça Ramon Llull (Manacor). Al voltant de 400 alumnes de centres escolars de Manacor, Porto Cristo, Petra, Capdepera, Sant Llorenç, Felanitx, i Campos participaran demà, divendres, al mercat ICAPE de Manacor, l’activitat central del programa d’impuls a les capacitats emprenedores, gestionat per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), i impulsat de forma conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Conselleria d’Educació i Universitat.

L’acte comptarà amb la presència de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa, i la batlessa de Manacor, Catalina Riera. S’atendrà als mitjans a les 10.00 hores durant la visita al mercat ICAPE. L’objectiu del programa ICAPE és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa, en el cas d’Educació Primària, o d’una ONG, en el cas d’Educació Secundària. Demà, els estudiants posaran a la venda productes que han elaborat durant el curs o serveis per finançar un projecte de cooperació (alumnes de Secundària) o una activitat en grup (alumnes de Primària).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado