A les 20.30 h començarà a tocar el Maria Antònia Gili Quartet
Les XIII Jornades Cineclubistes que enguany se celebren a Porto Cristo t'ofereixen Petra, la nova pel·lícula de Jaime Rosales i 2 formacions de professionals de la música jazz ompliran de sons la plaça Ramon Llull a Manacor
El Centre de Cultura de Porto Cristo acull les XIII JORNADES CINECLUBISTES i dissabte dia 20 us ofereixen dues activitats obertes al públic general i completament gratuïtes...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/10/2018 - 01:06:00
PETRA, la nova pel·lícula de JAIME ROSALES just un dia després de la seva estrena a tot l'estat amb la presència del propi Rosales que presentarà la pel·lícula i després de la projecció mantindrà..

Les XIII Jornades Cineclubistes que enguany se celebren a #Porto Cristo t'ofereixen de franc Petra, la nova pel·lícula de Jaime Rosales just un dia després de la seva estrena a tot l'estat i també una taula plena de records sobre cineclubs. Hi veniu?. El Centre de Cultura de Porto Cristo acull les XIII JORNADES CINECLUBISTES i dissabte dia 20 us ofereixen dues activitats obertes al públic general i completament gratuïtes:

A les 17.00 h tendrà lloc la taula rodona DE LES SAQUES AL DCP. RECORDANT ELS PRIMERS 40 ANYS DE LA FCC (1978-2018). Aquesta taula rodona té com a objectiu principal recollir records, anècdotes, maneres de fer o qualsevol mena d'informació que pugui alimentar i apuntalar la memòria històrica d'aquestes primeres quatre dècades de cineclublisme federat de cara a un projecte d'exposició que tendrà lloc a la Filmoteca de Catalunya la tardor de l'any que ve.

25 d'octubre. És una nova edició del #JasJazz, hi veniu. A les 19 h començarà el primer concert. El Sebastià Gris Trio, format pel guitarrista Sebastià Gris, el contrabaixista Joan Garcias i el bateria Enric Fuster.

I a les 19.00 h, es projectarà PETRA, la nova pel·lícula de JAIME ROSALES just un dia després de la seva estrena a tot l'estat amb la presència del propi Rosales que presentarà la pel·lícula i després de la projecció mantindrà un col·loqui amb el públic assistent.

Dues formacions de professionals de la música jazz ompliran de sons la plaça Ramon Llull de #Manacor l'horabaixa del pròxim dijous dia 25 d'octubre. És una nova edició del #JasJazz, hi veniu. A les 19 h començarà el primer concert. El Sebastià Gris Trio, format pel guitarrista Sebastià Gris, el contrabaixista Joan Garcias i el bateria Enric Fuster oferiran el seu millor repertori.

A les 20.30 h començarà a tocar el Maria Antònia Gili Quartet, que està format per aquesta trompetista, pel contrabaixista Joan Garcias, el saxo baríton Andreu Domènech i el bateria Pedro Fullana. Veniu a gaudir del Jazz, la música que s'ha de sentir i veure! #ViuManacor. Sebastià Gris No Hi Ha Temps.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado