Maria Antònia Sansó com a candidata a la batllia de Manacor
La Junta del Partit Popular ha aprovat avui horabaixa per unanimitat la proposta del Comitè Electoral on es presentava a na Maria Antònia Sansó com a candidata a la batllia de Manacor per a les pròximes eleccions municipals
Maria Antònia Sansó, “el PP és l’única opció de centredreta que hi ha actualment a Manacor i existeixen mancances molt urgents que se solucionen amb mesures clares i valentes”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/01/2019 - 09:28:00
La candidata a la batllia té 35 anys, va estudiar Turisme i ADE i va estar treballant en el sector administratiu i econòmic a una gran empresa fins que va iniciar la seva carrera política l’any 2015.

Maria Antonia Sansó, candidata del PP a la batllia de Manacor. L’actual presidenta del PP de Manacor assegura que és uns dels reptes més importants de la seva vida i ho vol encarar amb força i coratge. Segons na Maria Antònia Sansó, “el PP és l’única opció de centredreta que hi ha actualment a Manacor i existeixen mancances molt urgents que se solucionen amb mesures clares i valentes”. La Junta del Partit Popular de Manacor ha aprovat avui horabaixa per unanimitat la proposta del Comitè Electoral on es presentava a na Maria Antònia Sansó com a candidata a la batllia de Manacor per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig de 2019.

Na Maria Antònia Sansó, dona manacorina, mare i actual presidenta del PP de Manacor, ha declarat que està “molt il·lusionada amb aquest nou repte, un dels més importants de la meva vida i ho vull encarar amb força i coratge. Vull transmetre la meva il·lusió, ganes de fer feina i de millorar el nostre poble”. A més, ha assegurat que el Partit Popular és “l’única opció de centredreta que hi ha actualment a Manacor, i juntament amb el meu equip volem fer feina per a tots els ciutadans. Tenim clar que existeixen mancances molt urgents que se solucionen amb decisions i mesures clares i valentes”.

La candidata a la batllia té 35 anys, va estudiar Turisme i ADE i va estar treballant en el sector administratiu i econòmic a una gran empresa fins que va iniciar la seva carrera política l’any 2015, quan va entrar com a regidora a l’Ajuntament de Manacor. Durant l’acte, na Maria Antònia ha volgut agrair “tot el suport rebut d’ençà que som presidenta del Partit Popular de Manacor, tant per les persones que sempre han estat dins el partit com per a tota la gent que s’ha anat acostat i han transmès ganes de fer feina. Tot això no hauria estat possible sense un bon equip de feina, un equip il·lusionat i amb idees noves per Manacor”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


7
1
Jaume
Se veu que en aquesta pagina censuren comentaris!!! Gabaldon...
Toni
Puede valer pero creo que esta mal aconsejada aparte dentro tiene gente que no le conviene
pedro
a sam tot molt bé, pero tenim sa mateixa merda de sempre, per cert. QUI DEMANA RESPONSABILITATS A l'antiga concesionaria aguas manacor sa, perque l'ajuntament deixa que les concessionaries facin el que volen a costa dels doblers del poble...Qui vigila les concesionaris.
Pep
Una candidata que promet coses que durant 20 anys de govern del seu partit no ha estat capaç de solucionar: ni pgou, ni aigua potable, ni neteja... no sé que ens vol vendre ara
Miquel
M'agrada, fanera, ha fet bona feina a sa SAM, es el que necessita Manacor
TONINA
Una alcaldesa de lujo para Manacor,enhorabona señora,y un gran acierto del PP👏👏👏👏
silvia
muy bien esa chica promete, un lujo para el PP, enhorabuena comite electoral