Inca presenta unes jornades d'urbanisme per analitzar les oportunitats
Els pròxims 23 i 24 de febrer, el Museu del Calçat i de la Indústria acollirà una trobada d'experts en urbanisme i arquitectura, que analitzaran la ciutat des de diferents contexts metropolitans. Inca vs Inca
Des de l'àrea municipal d'Urbanisme s'ha plantejat Inca vs Inca com una oportunitat pel municipi per obrir un debat sobre els objectius a mitjà termini», ha explicat Moreno.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/02/2019 - 07:30:00
Batle d'Inca acompanyat del cap d'Urbanisme d'Inca, Carlos Mena i Tomeu Ramis, arquitecte i docent de la Universitat Politècnica de Catalunya, han donat a conèixer totes les novetats del programa de ponències.

Inca presenta unes jornades d'urbanisme per analitzar les oportunitats de futur del municipio. Els pròxims 23 i 24 de febrer, el Museu del Calçat i de la Indústria acollirà una trobada d'experts en urbanisme i arquitectura, que analitzaran la ciutat des de diferents contexts metropolitans. Inca vs Inca es presenta com unes jornades per repensar el territori productiu. Virgilio Moreno, Batle d'Inca acompanyat del cap d'Urbanisme d'Inca, Carlos Mena i Tomeu Ramis, arquitecte i docent de la Universitat Politècnica de Catalunya, han donat a conèixer totes les novetats del programa de ponències.

La voluntat de tots els participants és analitzar l'evolució urbanística de la capital del Raiguer durant els 25 anys vinents. «És de gran importància poder comptar amb tots els professionals participants perquè ens donaran una visió de com ha d'evolucionar Inca per solucionar els problemes que hi ha i els que poden sorgir als anys vinents», ha declarat Moreno.

«És de gran importància poder comptar amb tots els professionals participants perquè ens donaran una visió de com ha d'evolucionar Inca per solucionar els problemes que hi ha i els que poden sorgir als anys vinents».

El redactor del pla especial ART Façana d'Inca, l'arquitecte Jaume Luis, Jaume Mayol de Ted'A Arquitectes, Alberto Sánchez de SMS Arquitectes i Pau de Vílchez, professor de Dret internacional de la UIB componen la taula de ponents de les jornades. A més, participaran un grup d'alumnes del segon curs de projectes de l'Escola Tècnica Superior del Vallès.

L'objectiu dels estudiants és conèixer de primera mà la realitat urbana d'Inca i presentar propostes, juntament amb el seus docents Mariona Benedito i Tomeu Ramis. Amb tot, es pretén estudi de les oportunitats que el context urbà, social i energètic d'Inca ofereix. Tot el programa està obert al públic, qui podrà participar al final de les ponències.

«Des de l'àrea municipal d'Urbanisme s'ha plantejat Inca vs Inca com una oportunitat pel municipi per obrir un debat sobre els objectius a mitjà termini», ha explicat Moreno. D'aquesta manera, es volen posar les primeres pedres amb totes les eines municipals per tenir un territori cohesionat, inclusiu i preparat per combinar activitat social i econòmica.

 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado