Ha explicat l’enginyer de la brigada municipal, Antoni Barceló.
Manacor: La Brigada municipal que s’encarrega del manteniment i la millora dels espais públics del municipi, ja compta amb la primera unitat d’intervenció ràpida
I és que els sistema de cessió de taules i cadires i l’adequació de places i parcs per esdeveniments “fan que els operaris de la brigada no hagin d’invertir dies i hores de feina en el muntatge de festes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2019 - 10:04:00
Es tracta d’un vehicle equipat amb les eines i la maquinària necessària per arreglar ràpidament petits problemes com rajoles que es mouen, petits clots, reparacions de les tapadores que donen accés al clavegueram.

La reorganització dels Serveis Generals municipals ha permès posar en marxa la Brigada d’intervenció ràpida. Amb aquest servei s’arreglen petits desperfectes que causen molèsties a la ciutadania. La Brigada municipal, que s’encarrega del manteniment i la millora dels espais públics del municipi, ja compta amb la primera unitat de la Brigada d’intervenció ràpida.

“Es tracta d’un vehicle equipat amb les eines i la maquinària necessària per arreglar ràpidament petits problemes com rajoles que es mouen, petits clots, reparacions de les tapadores que donen accés al clavegueram o reposicions de mobiliari urbà o de pintura, unes feines que sovint són petites però que afecten molta gent, causen molèsties i fan que molts veïnats se’n queixin a l’Ajuntament”, ha explicat l’enginyer de la brigada municipal, Antoni Barceló.

“Durant les setmanes que fa que funciona s’han fet desenes de petites tasques com reposar rajoles a les voravies, millorar tapadores de clavegueram que s’havien degradat i podien suposar riscs de caiguda.

La unitat de la Brigada d’intervenció ràpida de Manacor està composada per un operari i una furgoneta equipada amb les eines i les màquines necessàries per arreglar petits desperfectes de la via pública o del mobiliari urbà. “Durant les setmanes que fa que funciona s’han fet desenes de petites tasques com reposar rajoles a les voravies, millorar tapadores de clavegueram que s’havien degradat i podien suposar riscs de caiguda, millora de bancs i d’altres elements urbans”, ha afegit el responsable de la brigada Antoni Riera.

La Brigada d’intervenció ràpida “s’ha pogut posar en marxa gràcies a la feina que s’ha fet per reorganitzar el funcionament del departament i de la brigada municipal, per millorar la planificació de feines i per dotar el personal de la maquinària adequada amb l’objectiu de millorar el manteniment dels edificis públics, de les places i dels carrers”, ha explicat Antoni Barceló.

A més “també és important destacar que hem pogut intensificar les tasques de manteniment i dedicar-hi més recursos perquè es va implantar el nou sistema de cessió de taules i cadires i es varen equipar algunes places i parcs per a poder-hi realitzar actes, festes i esdeveniments”, explica l’enginyer municipal responsable de la brigada Antoni Barceló. I és que els sistema de cessió de taules i cadires i l’adequació de places i parcs per esdeveniments “fan que els operaris de la brigada no hagin d’invertir dies i hores de feina en el muntatge de festes o altres actes i es puguin dedicar més a les tasques de manteniment”, ha concretat els responsables de la brigada municipal.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado