Subcampiona CRISTINA SUREDA (Reis i dames). 3ª MARTA TOMÀS (Reis i dames).
Manacor: Campionats de Mallorca destacar del Reis i Dames Llevant a Cristina Sureda i Marta Tomás: i del Torneo d'Escacs Es Canyar Julián Nieto Campió
María Bonet, del seu mateix col·legi, el que va valer a aquesta última per alçar-se amb el tercer lloc. El segon lloc, va ser per a Víctor Vizcaíno del Col·legi Sant Salvador d'Artà, amb 6 punts.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2019 - 06:22:00
De part de la directiva del club Reis i dames donar les gràcies a tots els que han ajudat a organitzar aquests campionats, als participants, a l'ajuntament de Manacor i a la FBE.

CAMPIONAT DE MALLORCA SUB18 I FEMENÍ. Aquest passat dissabte a l'espai Na Camel·la de Manacor varen acabar als Campionats de Mallorca sub18 i femení. Del club Reis i dames destacar CRISTINA SUREDA subcampiona i MARTA TOMÀS tercera al campionat femení sub18. Amb un èxit de participació i després de 6 rondes, aquests varen ser els guanyadors: CAMPIONAT SUB18..Campió JORDI AMENGUAL (Mallorca Isolani) . Subcampió MANUEL ERMACHENKO (Megascacs). Tercer JAVIER CISNEROS (Alcúdia).

FEMENÍ. Campiona MARIA ANTÒNIA VICENS (Maria de la Salut). Subcampiona NEUS GALLARDO (Sa dragonera). Tercera MARTA ANTICH (Mallorca Isolani). FEMENÍ SUB18. Campiona MARTA ANTICH (Mallorca Isolani). Subcampiona CRISTINA SUREDA (Reis i dames). Tercera MARTA TOMÀS (Reis i dames).

El club va afegir tres premis no oficials als millors sub12 que varen ser per: 1er JAIME BORIS JUAN (Vuit peons). 2on JULIAN NIETO (Reis i dames). 3er JAUME ROJO (Algaida).

El club va afegir tres premis no oficials als millors sub12 que varen ser per: 1er JAIME BORIS JUAN (Vuit peons). 2on JULIAN NIETO (Reis i dames). 3er JAUME ROJO (Algaida). A l'entrega de premis varen estar presents el regidor d'esports de l'ajuntament de Manacor Miquel Perelló, El president de la FBE CarlesVich i el president del Club Reis i Dames Miquel Sureda. Gràcies a l'ajuntament de Manacor i al club Reis i dames tots els participants varen tenir un obsequi. De part de la directiva del club Reis i dames donar les gràcies a tots els que han ajudat a organitzar aquests campionats, als participants, a l'ajuntament de Manacor i a la FBE.

TORNEIG COL·LEGI ÉS CANYAR DE MANACOR. JULIÁN NIETO CAMPIÓ. El diumenge 14 de Abril, al Col·legi Es Canyar de Manacor, es va jugar el sisè Torneig del Circuit d'Escacs Reis i Dames de Llevant d'aquesta temporada, amb la participació de més de 40 jugadors, entre nins i nines de la comarca.

En el torneig jugat a 7 rondes en sistema suís, a 10 minuts per tota la partida per jugador, es va coronar campió Julián Nieto del col·legi Sant Bonaventura d'Artà, amb 6,5 punts, cedint només unes taules en la darrera ronda enfront de María Bonet, del seu mateix col·legi, el que va valer a aquesta última per alçar-se amb el tercer lloc. El segon lloc, va ser per a Víctor Vizcaíno del Col·legi Sant Salvador d'Artà, amb 6 punts

Els premiats van ser:

General

1r Julián Nieto - Sant Bonaventura d'Artà.

2n Víctor Vizcaíno - Sant Salvador d'Artà.

3r Maria Bonet - Sant Bonaventura d'Artà.

Millors Sub14-16:

1º Sandra Cabañas - IES Portocristo.

2n Marta García - IES Mossen Alcover de Manacor.

3r Luis Vizcaíno - Sant Salvador d'Artà.

Millors Sub12:

1º Xisco Ruiz - Molí d'en Xema de Manacor.

2n Marta García de la Vila - La Salle de Manacor.

3r Enric Llull - Molí d'en Xema de Manacor.

Millors Sub10:

1º Didac López - Sant Salvador d'Artà.

2n Joan Porras - La Salle de Manacor.

3r Jordi Jofré - Sant Salvador d'Artà.

Millors Sub8:

1º Tomeu Joan Perelló - Joan Capó de Felanitx

2n Pau Marín - Na Caragol d'Artà.

3r Pau Alzina - Sant Salvador d'Artà.

El millor del col·legi amfitrió va ser Toni Peñaranda. El torneig va ser organitzat pel Club Esportiu Reis i Dames de Llevant, amb la col·laboració de l'APIMA del Col·legi Es Canyar de Manacor i de l'ajuntament de Manacor. A l'entrega de premis varen estar presents Xesca Pinya directora de Es Canyar, Maria Bel Fuster membre de l'APIMA i Bernardo Garcia de la Villa vicepresident del club Reis i dames El setè torneig del circuit serà el diumenge 12 de maig de 2019, a les 17:00 hrs. a l'escola Sant Salvador d'Arta. Consultes i inscripcions amb Manuel (615351553).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado