PORTES OBERTES A TOTES LES CATEGORIES A PARTIT DE L’AGOST.
Al llarg del més d’agost realitzarem una sèrie d’entrenaments al poliesportiu Joan Gomis de Porto Cristo per a tots els jugadors i jugadores del Club i Aina Pérez va participar en la concentració de la selecció espanyola
A Porto Cristo per a tots els jugadors i jugadores del Club i també per a tots aquells nins i totes aquelles nines que dessitgin provar el nostre esport. Si necessitau informació podeu contactar amb nosaltres mitjançant el tel 66702506.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/08/2019 - 04:32:00
De dia 28 de juny al dia 1 d’agost, n’Aina Pérez va participar en la concentració de la selecció espanyola a Íscar, juntament amb quaranta jugadores de les diferents comunitats autònomes.

BÀSQUET MANACOR: N’AINA PÉREZ VA GAUDIR D’UNA GRAN EXPERIÈNCIA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA U12. De dia 28 de juny al dia 1 d’agost, n’Aina Pérez va participar en la concentració de la selecció espanyola a Íscar, juntament amb quaranta jugadores de les diferents comunitats autònomes. Una inoblidable experiència d’aprenentatge, formació i amistat per a la nostra jova jugadora.

PORTES OBERTES A TOTES LES CATEGORIES A PARTIT DE L’AGOST. Al llarg del més d’agost realitzarem una sèrie d’entrenaments al poliesportiu Joan Gomis de Porto Cristo per a tots els jugadors i jugadores del Club i també per a tots aquells nins i totes aquelles nines que dessitgin provar el nostre esport. Si necessitau més informació podeu contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon 667025063. Us animam a conèixer el bàsquet i gaudir de l’esport i l’amistat!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado