Nova edició ens ha paregut molt adient posar la marca de ‘Tu fas Inca, Recicla’
Es presenten les camisetes dels marxaires inquers que participaran de la XL Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana, el pròxim 8 de setembre es realitzarà
Durant la presentació de la camiseta, el Batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha estat acompanyant del president de l'Associació d'Antics Blavets, Llorenç Gelabert, i un representant de l'empresa Quely, entre d'altres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/08/2019 - 09:00:00
D’aquesta manera, enguany els participants de la capital del Raiguer duran una samarreta amb el distintiu del nou sistema de recollida selectiva implantat al municipi durant el darrer any.

Es presenten les camisetes dels marxaires inquers que participaran de la XL Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. El pròxim 8 de setembre es realitzarà la XL Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. Per quart any consecutiu, els marxaires d’Inca portaran una camiseta distintiva gràcies a la col·laboració de Quely. D’aquesta manera, enguany els participants de la capital del Raiguer duran una samarreta amb el distintiu del nou sistema de recollida selectiva implantat al municipi durant el darrer any.

Per aquesta nova edició ens ha paregut molt adient posar la marca de ‘Tu fas Inca, Recicla’, donat que durant el darrer any s’està fent un esforç molt important per aplicar el nou sistema de recollida de residus i millorar així les xifres de reciclatge del municipi. Feina que ha estat possible, per descomptat, gràcies a la implicació i el compromís de tots els inquers i inqueres.”, ha destacat el Batle Virgilio Moreno.

27 d’agost, en horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres. Aquí es podran aconseguir els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta gràcies.

Durant la presentació de la camiseta, el Batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha estat acompanyant del president de l'Associació d'Antics Blavets, Llorenç Gelabert, i un representant de l'empresa Quely, entre d'altres.

Les inscripcions es podran realitzar a l’Ajuntament d’Inca a partir del pròxim 27 d’agost, en horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres. Aquí es podran aconseguir els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta gràcies a la col·laboració de l’empresa Quely i una llum de seguretat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado