Cal recordar que després de 7 anys de congelació del seu salari i en contra
A Palma dilluns 9 de setembre a les 19:00h a l’encreuament del c/ Oms i el c/ Sant Miquel: La FE-CCOO surt al carrer per defensar els drets de les treballadores de les escoletes 0-3
Des del curs passat les educadores de les escoletes del primer cicle d’educació infantil estan en lluita perquè reclamen unes condicions de treball dignes a través de la millora del seu conveni col·lectiu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2019 - 22:03:00
Per tot això, ens concentrem el proper dilluns 9 de setembre a Palma a les 19:00h a l’encreuament del c/ Oms i el c/ Sant Miquel. Us invitem a participar-hi a tots i a totes.

La FE-CCOO surt al carrer per defensar els drets de les treballadores de les escoletes 0-3. El proper dilluns 9 de setembre la FE-CCOO torna a sortir al carrer per defensar els drets de les educadores i mestres de les escoletes del primer cicle d’educació infantil. La concentració de Palma es farà a l’encreuament entre C/ Oms i C/ Sant Miquel a les 19h. Des del curs passat les educadores de les escoletes del primer cicle d’educació infantil estan en lluita perquè reclamen unes condicions de treball dignes a través de la millora del seu conveni col·lectiu.

Cal recordar que després de 7 anys de congelació del seu salari i en contra del que van expressar les treballadores al carrer, el passat mes de maig es va signar un nou conveni col·lectiu que no complia les expectatives del sector. Aquest fet va intensificar les protestes del sector per tal de sensibilitzar a la societat de la seva situació de precarietat que ve motivada especialment pel fet de ser un sector feminitzat i per tant precari. Això fa que a més s’aprofundeixi en la injusta bretxa salarial.

Des de la FE-CCOO continuem amb el nostre compromís amb aquestes treballadores. No podem acceptar que el conveni que es va signar el mes de maig contempli salaris inferiors a 1000 euros mensuals. A més pensem que també va en contra de l'educació dels nostres infants, ja que 39 hores d'atenció directa fan impossible coordinar i preparar les tasques necessàries per acompanyar en el desenvolupament emocional, les capacitats afectives, socials i intel·lectuals dels infants. Per tot això, ens concentrem el proper dilluns 9 de setembre a Palma a les 19:00h a l’encreuament del c/ Oms i el c/ Sant Miquel. Us invitem a participar-hi a tots i a totes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado