“Feia feina amb l‘empresa del meu germà, però les relacions no foren bones"
Mallorquí de 41 anys, R., ingressà a l’alberg de Manacor derivat pels serveis socials del seu l’Ajuntament: "L'únic lloc que vaig trobar per dormir en sa nit va ser el bany del cementeri"
Pare d’una filla de 4 anys, el consum d’alcohol i cocaïna provocà problemes de convivència i la ruptura de la parella, encara que –manifesta- “parlo habitualment, casi cada dia, amb ella i amb la meva filla i venen a veure’m” .
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/01/2020 - 04:46:00
Les primeres gestions que ha fet a l’arribada a l’Alberg han estat posar al dia la documentació personal i sol·licitar plaça per ingressar al “Projecte Home” per tractar la seva addicció.

"L'únic lloc que vaig trobar per dormir en sa nit va ser el bany del cementeri". Mallorquí, de 41 anys, R. ingressà a l’alberg de Manacor derivat pels serveis socials del seu l’Ajuntament. Pare d’una filla de 4 anys, el consum d’alcohol i cocaïna provocà problemes de convivència i la ruptura de la parella, encara que –manifesta- “parlo habitualment, casi cada dia, amb ella i amb la meva filla i venen a veure’m” .

Després de la separació vaig anar a viure amb ma mare.” . “Feia feina amb l‘empresa del meu germà, però les relacions no foren bones i em va acomiadar, el que provocà fortes discussions al domicili de ma mare i em va i dur al Jutjats. Desgraciadament dictaren ordre d’allunyament i em vaig veure al carrer”

"Som conscient de que he caigut al fons d’un pou, però tinc el propòsit de sortir-ne quant abans millor i recuperar la filla i la parella”- confessa amb llàgrimes als ulls-.

I l'únic refugi que va trobar per a dormir en sa nit va ser el bany del cementeri on hi va anar una setmana i posteriorment alguns dies a un edifici en construcció abandonat. “Agraeixo sincerament l’ajuda del serveis socials de meu l’Ajuntament i sobre tot les atencions que he rebut a l’Alberg de Manacor, dins un ambient familiar i acollidor.”

Les primeres gestions que ha fet a l’arribada a l’Alberg han estat posar al dia la documentació personal i sol·licitar plaça per ingressar al “Projecte Home” per tractar la seva addicció. "Som conscient de que he caigut al fons d’un pou, però tinc el propòsit de sortir-ne quant abans millor i recuperar la filla i la parella”- confessa amb llàgrimes als ulls-.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado