El Ayuntamiento de Manacor puso el acento en el mundo de fantasía
Inca y Manacor desbordan alegría, ingenio y multitud en la Rua en ambas capitales de comarca donde la fantasía y la diversidad fueron ejes de las fiestas
Los niños y niñas de la Rueta aprovecharon sus disfraces para volver a la fiesta en la Rua y fue razón doble. Hubo un momento que los grupos inundaban desde la zona Peatonal hasta la Ramón Llull sin espacios.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/02/2020 - 03:31:00
Carnaval es tancarà a Inca amb l’acte de l’enterrament de la sardina, que se celebrarà el pròxim dimarts. Hi haurà cercavila a càrrec de l’Agrupació Joventut d’Inca–GEAI, ballada popular amb els Revetlers des Puig d’Inca i sardinada.

Inca y Manacor como capitales de comarcas y ciudades de partidos judiciales llevaron la batuta anoche en los disfraces. Primero demostraron en la Rueta con sus pequeños/as su nervio social y educativo. Anoche por ejemplo en Manacor no faltó de nada las decenas de comparsas desfilaron por el centro peatonal y bajaron a la plaza de Ramón Llull donde se montó la gorda hasta bien entrada la madrugada. El Ayuntamiento de Manacor puso el acento en el mundo de fantasía y hubo seguimiento, pero Manacor vuela libre hubo de todo como siempre.

Los niños y niñas de la Rueta aprovecharon sus disfraces para volver a la fiesta en la Rua y fue razón doble. Hubo un momento que los grupos inundaban desde la zona Peatonal hasta la Ramón Llull sin espacios y con mucho público viendo el desfile. Muchos complementos para hacer posible una bonita velada.

Carnaval, la Rua; que ha comptat amb la participació de 22 comparses i 17 carrosses. La desfilada ha començat a la Gran Via de Colom i ha recorregut els principals carrers del centre, fins a acabar a la plaça de la Font Vella.

Para la historia los muchos lugares para hacer fotografías y dejar las instantáneas en recuerdo de 2020. Mucha gente decían los observadores/as, el jueves y hoy sábado. Los puestos de comida casi terminaron las existencias. El martes el entierro de la sardina. En los otros núcleos de Manacor en Porto Cristo, S'Illot, Son Macià, a tope, demostraron su mayoría de edad.

A Inca: 22 comparses i 17 carrosses protagonitzen la Rua d’Inca. Inca ha celebrat avui l’acte principal del Carnaval, la Rua; que ha comptat amb la participació de 22 comparses i 17 carrosses. La desfilada ha començat a la Gran Via de Colom i ha recorregut els principals carrers del centre, fins a acabar a la plaça de la Font Vella. En total, la celebració ha comptat amb uns 2.000 participants, que han omplert de festa i alegria la ciutat.

Pel que fa als premis, enguany, s’ha incrementat el nombre de membres del jurat, que ha passat de tenir 7 a 16 integrats. En aquest sentit, una altra de les novetats és que a més de valorar la qualitat de les disfresses, el jurat ha tingut també en compte el comportament cívic dels participants.

Així doncs, els guanyadors de la Rua 2020 són:

Categoria de comparses:

1r premi (800€): Fantasy

2n premi (650€): Sa Comuna de Playmobil

3r premi (500€): Guerreros del Dragón

4t premi (350€): Charlie i la Fàbrica de Xocolata

5è premi (200€): Som Música

6è premi (150€): Lion Dream

7è premi (100€): Salvem a la Posidònia

Categoria de carrosses:

1r premi (900€): Fantasy

2n premi (750€): Sa Comuna de Playmobil

3r premi (600€): Guerreros del Dragón

4t premi (450€): Inquers a l’Espai

5è prem (300€): Charlie i la Fàbrica de Xocolata

6è premi (150€): Art and Coco

7è premi (100€): Pop Corn

El Carnaval es tancarà a Inca amb l’acte de l’enterrament de la sardina, que se celebrarà el pròxim dimarts. Hi haurà cercavila a càrrec de l’Agrupació Joventut d’Inca–GEAI, ballada popular amb els Revetlers des Puig d’Inca i sardinada solidària a benefici de la Junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Inca
A Inca va ser un descontrol d'organització i seguretat i a l'acabar pixats en tots els portals de la zona de la font vella i voltants. On estava la policia ?.