Es demana atenció als ciutadans, ja que es trobaran senyals de prohibit aparcar.
Felanitx: L’arribada de la pandèmia del coronavirus el passat mes de març va obligar a posposar aquestes tasques de neteja que a partir d’aquest dilluns tornen a posar-se en funcionament
Ara toca continuar amb el pla de neteja que varem haver de suspendre per l’arribada de la pandèmia. És una campanya de neteja viària necessària per aconseguir un poble net, així mateix volem conscienciar als ciutadans que mantenir.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/05/2020 - 06:06:00
Felanitx reprèn el pla de neteja intensiu als carrers del municipi. L’arribada de la pandèmia del coronavirus, el passat mes de març, va obligar a posposar aquestes tasques de neteja que a partir d’aquest dilluns.

Felanitx reprèn el pla de neteja intensiu als carrers del municipi. L’arribada de la pandèmia del coronavirus, el passat mes de març, va obligar a posposar aquestes tasques de neteja que a partir d’aquest dilluns tornen a posar-se en funcionament. L’Ajuntament de Felanitx reprèn el pla de xoc de neteja als carrers del municipi. Recordem que el mes de març es varen iniciar les tasques a

Portocolom però la declaració de l’Estat d’alarma va obligar a suspendre-ho. Així mateix aquest dilluns s’han començat de nou a netejar els carrers Nofre Ferrandell i Nuno Sans de Felanitx i els carrers Assumpció, Hernán Cortés, Sivines i Ciprell de Portocolom.

Així mateix aquest dilluns s’han començat de nou a netejar els carrers Nofre Ferrandell i Nuno Sans de Felanitx i els carrers Assumpció, Hernán Cortés, Sivines i Ciprell de Portocolom.

Es demana atenció als ciutadans, ja que es trobaran senyals de prohibit aparcar. Per indicació de la policia no es podrà estacionar entre les 7 del matí fins acabar la jornada de feina, per tal que la maquinària pugui netejar a consciència tots els punts. El regidor de medi ambient, Miquel Lluís Mestre diu «aquestes darreres setmanes hem fet les places i espais públics més concorreguts nets a consciència.

Ara toca continuar amb el pla de neteja que varem haver de suspendre per l’arribada de la pandèmia. És una campanya de neteja viària necessària per aconseguir un poble net, així mateix volem conscienciar als ciutadans que mantenir un poble net, és cosa de tots.

Nosaltres feim la primera passa netejant a fons, ells han de continuar i embrutar el manco possible». El calendari de neteja és el següent:

FELANITX

27 maig C/ Ses Eres – Sant Miquel

29 maig, Rei Sanç – Sant Agustí

01 juny, Ses Eres – Son Morey

03 juny, Costa i Llobera – Pare Aulí

05 juny, Anglesola – Mateu Obrador

08 juny, Passeig Ramon Llull – Alonso Rodríguez

10 juny, Marià Aguiló – Horts

PORTOCOLOM

27 maig, Aladern – Assumpció - Romani

29 maig, Churruca – Germans Pinzón - Llampuga

01 juny, Alcala Galiano – Trafalgar - Caravel·la

03 juny, Pizarro – Hernán Cortés – Cala Marçal

05 juny, Cristofor Colom - Tugores

08 juny, Miquel Massutí Alzamora – Port de Palos

10 juny, Miquel Massutí Alzamora – Vapor Santueri.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado