És molt important per Felanitx que l’Hotel Robinson hagi obert al turisme
Visita protocol·lària de l’equip de govern municipal de Felanitx a les instal·lacions de l’Hotel Robinson a Cala Serena està inclòs dins la prova pilot del Govern Balear per la rebuda de turiste
Al llarg del recorregut s’ha fet una aturada a uns dels espais de jardí, on en un acte simbòlic, s’ha sembrat un arbre per immortalitzar el dia d’obertura al turistes després d’haver passat una crisi sanitària provocada per la pandèmia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/06/2020 - 05:13:00
Hotels Robinson a Espanya i Portugal; Miquel Galmés, director tècnic Hotel Robinson; Tina Grünold, directora de l’hotel Robinson i Jan Hendrick, director general adjunt del Robinson, els quals han fet una visita guiada.

Visita protocol·lària de l’equip de govern municipal a les instal·lacions de l’Hotel Robinson a Cala Serena. L’allotjament turístic, que pertany al municipi de Felanitx, està inclòs dins la prova pilot del Govern Balear per la rebuda de turistes i compleix amb els protocols de sanitat i seguretat per la covid-19.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat i la regidora de turisme, Melanie Mesquida han visitat aquest cap de setmana l’Hotel Club Robinson Cala Serena per conèixer de primera mà com s’han adaptat les instal·lacions a la nova normalitat. També ha assistit a l’acte el secretari tècnic de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Joan Gaspar Vallori.

Situa al nostre municipi en un dels punts importants turístics i de referència dins Mallorca. És un establiment que dona qualitat a qui ens visiti i ampliarà la seva temporada», ha dit Monserrat al llarg de la visita.

Les autoritats han estat rebudes pe Holger Reinshagen, director regional Hotels Robinson a Espanya i Portugal; Miquel Galmés, director tècnic Hotel Robinson; Tina Grünold, directora de l’hotel Robinson i Jan Hendrick, director general adjunt del Robinson, els quals han fet una visita guiada per l’allotjament turístic i han mostrat quines han estat les modificacions que han fet per complir amb les mesures higièniques i sanitàries establertes des de l’administració.

«És molt important per Felanitx que l’Hotel Robinson hagi obert al turisme les seves instal·lacions i formi part del projecte pilot inclòs dins el Govern Balear. Situa al nostre municipi en un dels punts importants turístics i de referència dins Mallorca. És un establiment que dona qualitat a qui ens visiti i ampliarà la seva temporada», ha dit Monserrat al llarg de la visita.

Al llarg del recorregut s’ha fet una aturada a uns dels espais de jardí, on en un acte simbòlic, s’ha sembrat un arbre per immortalitzar el dia d’obertura al turistes després d’haver passat una crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Felanitx y su entorno