DEIXALLES
DEIXALLES INICIA LA QUARTA EDICIÓ DEL PROGRAMA JUVENIL “DÓNA-LI SA VOLTA IV”
“Dóna-li sa volta IV” és el nom de la quarta edició del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ, que combina formació amb treball remunerat, impartit per la Fundació Deixalles.
deixalles.org 22/10/2020 - 16:02:00
DEIXALLES INICIA LA QUARTA EDICIÓ DEL PROGRAMA JUVENIL “DÓNA-LI SA VOLTA IV”
 
 
“Dóna-li sa volta IV” és el nom de la quarta edició del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ, que combina formació amb treball remunerat, impartit per la Fundació Deixalles. Un total de 10 joves, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, formen part d'aquest programa que esta finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).
 
L’objectiu principal és millorar les aptituds i competències professionals dels joves participants en el programa, facilitant-los l’accés al mercat laboral.
Per això, i durant un any, rebràn una formació que els permetrà obtenir els certificats de professionalitat d’Activitats auxiliars de comerç i Activitats auxiliars de magatzem. Al mateix temps posaràn en pràctica els coneixements adquirits treballant en les instal·lacions que Fundació Deixalles té a la seva seu central situada al carrer Cedre de Palma.
 
 
“Dóna-li sa volta IV” es el nombre de la cuarta edición del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ, que combina formación con trabajo remunerado, impartido por la Fundació Deixalles. Un total de 10 jóvenes, inscritos en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil, forman parte de este programa que está financiado por el SOIB con la participación del SEPE y el cofinanciamiento del Fondo Social Europeo (FSE).
 
El objetivo principal es mejorar las aptitudes y competencias profesionales de los jóvenes participantes en el programa, facilitándoles el acceso al mercado laboral.
Para ello y durante un año, recibirán una formación que les permitirá obtener los certificados de profesionalidad de Actividades auxiliares de comercio y Actividades auxiliares de almacén. A su vez pondrán en práctica los conocimientos adquiridos trabajando en las instalaciones que Fundació Deixalles tiene en su sede central situada en la calle Cedre de Palma.
 
 
Reciente
Visto
Comentado