EL Pi
El Pi demana a Armengol que el toc de queda comenci a les dotze de la nit
La formació critica que la presidenta no hagi consensuat aquesta nova mesura amb els restauradors que “estan tocats de mort”.
El-pi.com 26/10/2020 - 15:55:25
El Pi demana a Armengol que el toc de queda comenci a les dotze de la nit
 
La formació critica que la presidenta no hagi consensuat aquesta nova mesura amb els restauradors que “estan tocats de mort”
 
El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha demanat a Armengol que el toc de queda comenci a les 24.00 i no a les 23.00 tal com ha estipulat el govern de les Illes Balears. La formació ha exigit a la presidenta que flexibilitzi aquesta mesura i l’adapti a la realitat de les diferents illes. La portaveu del grup parlamentari, Lina Pons, ha deixat clar que “molts restauradors es veuran obligats a tancar les portes dels seus negocis, creiem que l’equip d’Armengol ha calculat erròniament les noves mesures.”
 
Pons ha comentat que “el primer que ha de fer Armengol és arribar a consensos amb els restauradors perquè si no es flexibilitzen els horaris hauran de tancar per sempre.” Segons la portaveu d’El Pi al Parlament, “el sector de la restauració ha demostrat que és un dels meus segurs i se’ls ha de tenir en compte”. En aquest sentit, ha explicat que “no acabem d’entendre que a Menorca i Formentera tenen xifres molt per sota d’Eivissa i Mallorca i hagin de tenir les mateixes mesures.” Pons ha afegit que “Armengol ha de adaptar aquestes restriccions a la realitat de cada territori.”
 
La portaveu d’El Pi ha apuntat que “Sánchez no entén el que som, com tampoc el govern d’aquí, i sinó que ens expliquin per què han adoptat mesures uniformes per a tots.” Pons ha afirmat que “falta coherència i anàlisi més acurada per zones.”
 
 
Reciente
Visto
Comentado