EL PI CIM PROPOSTES DE RESOLUCIÓ
Proposta per les Illes presenta 53 Propostes de Resolució al Consell de Mallorca
Salas: “Aquestes 53 propostes són el complement a les nostres 24 mocions”
elpi.com 26/07/2024 - 16:41:40

Proposta per les Illes presenta 53 Propostes de Resolució al Consell de Mallorca

Salas: “Aquestes 53 propostes són el complement a les nostres 24 mocions”

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSha presentat 53 Propostes de Resolució al pròxim ple del Consell de Mallorca. En el debat previ al plenari, els grups polítics ja n’han acceptat 29 d’aquestes 53. El portaveu d’El Pi al consell de Mallorca assegura que “Aquestes propostes són un complement a les 24 mocions que hem presentat durant l’any”.

Entre les propostes més destacades trobam la de fer un estudi per implantar una taxa de vehicles de lloguer i particulars de no residents. En clau turística el conseller ha destacat dues: No podem augmentar el sòl urbà en zones turístiques per ús turístic o que l’ecotaxa es dediqui a la compra d’establiments turístics obsolets.

També hem presentat propostes en matèria de Benestar Social com la defensa dels menors i de la gent gran, treballar per la igualtat i les víctimes d’agressions sexuals i violència masclista; o la creació de l’Institut Mallorquí de Voluntariat”, explica Salas.

El Pi també ha aprofitat per proposar mesures amb municipalisme, cultura, medi ambient o territori. “Propostes en positiu, que pensam que poden millorar la vida dels mallorquins i mallorquines”, explica Salas. “Durant tot l’any hem fet una feina en positiu, aportant i votant en conseqüència, i d’això n’estam orgullosos”, assegura el conseller.


Reciente
Visto
Comentado