Dojo Muratore Manacor per celebrar el seu 2º Shin-Gui-Tai de la temporada
El passat dissabte 8 de febrer prop de cincuanta judoques venguts de Felanitx, Palma i Manacor varen omplir les instalacions del Dojo Muratore per celebrar el seu 2º Shin-Gui-Tai de la temporada
Dani Domínguez del Dojo i ajudat pels mestres :Toni Obrador i Pedro marcos de la sala de Judo de Felanitx i Pep Estelrich mestre del Ceip Aina Moll i Marqués de Palma.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/02/2020 - 08:35:00
JOIERIES JUANA; FRUITES POMAR I AJUNTAMENT DE MANACOR I a la gran ajuda de tots els judoques adults que assistiràn per ajudar, dirigir, acompanyar i atendre a tots els judoques mes petits que participaràn.

El Dojo Muratore Manacor acull el 2º Shin Gui Tai i preparat per celebrar el XXVI TTROFEU ELITE. El passat dissabte 8 de Febrer, prop de cincuanta judoques venguts de Felanitx, Palma i Manacor varen omplir les instalacions del Dojo Muratore Manacor per celebrar el seu 2º Shin-Gui-Tai de la temporada.

Aquesta trobada, va ser un entrenament especial per a judoques de 9 anys fins els 14 ,on varen gaudir moltíssim d´una classe de judo molt completa, divertida i educativa dirigida pel mestre, Dani Domínguez del Dojo i ajudat pels mestres :Toni Obrador i Pedro marcos de la sala de Judo de Felanitx i Pep Estelrich mestre del Ceip Aina Moll i Marqués de Palma.

La propera cita on es reuniran la gran majoria de judoques del Dojo ,serà el Proper diumenge dia 16 de Febrer al XXVI TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR a les 10h al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo.

La propera cita on es reuniran la gran majoria de judoques del Dojo ,serà el Proper diumenge dia 16 de Febrer al XXVI TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR  a les 10h al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo.

Aquest Trofeu es pot realitzar gràcies al patrocini de la tenda d´ESPORTS ELITE ,a la colaboració de JOIERIES JUANA; FRUITES POMAR I AJUNTAMENT DE MANACOR I a la gran ajuda de tots els judoques adults que assistiràn per ajudar, dirigir, acompanyar i atendre a tots els judoques mes petits que participaràn a aquest tradicional Festival de Tècnica. Esta tothom convidat a venir i disfrutar de veure molt bon judo !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado