Aquesta edició es varen rebre 27 propostes, 3 d’elles varen ser de creadors felanitxers.
‘Afàsia’ guanyadora del V Certamen de Poesia Miquel Bauçà 2020. L’obra ha estat escrita per la catalana Paula Piedad Exposito, es presentarà a finals del mes d’agost a la Casa de Cultura de Felanitx
Després d’haver estat aturat com a conseqüència de l’estat d’alarma provocat per la covid-19, el passat divendres 15 de juliol es va donar a conèixer la guanyadora del V certamen de Poesia Miquel Bauça 2020.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/07/2020 - 02:04:00
Els poemes d'Afàsia ens remeten a un món convuls, ple de tensions i excessos, un món intens i radical que es presenta a través d'uns versos que tempten l'estil i construeixen noves formes poètiques.

Afàsia’ guanyadora del V Certamen de Poesia Miquel Bauçà 2020. L’obra ha estat escrita per la catalana Paula Piedad Exposito l'obra es presentarà a finals del mes d’agost a la Casa de Cultura de Felanitx.

Després d’haver estat aturat com a conseqüència de l’estat d’alarma provocat per la covid-19, el passat divendres 15 de juliol es va donar a conèixer la guanyadora del V certamen de Poesia Miquel Bauça 2020. Aquesta edició es varen rebre 27 propostes, 3 d’elles varen ser de creadors felanitxers.

El jurat estava compost pel regidor de cultura Xisco Duarte, el poeta i l'editor de l'obra guanyadora Pau Vadell, Pere Joan Martorell, Carme Castells i Damià Rotger.

Els poemes d'Afàsia ens remeten a un món convuls, ple de tensions i excessos, un món intens i radical que es presenta a través d'uns versos que tempten l'estil i construeixen noves formes poètiques, un joc textual que esdevé part d'una existència airejada sense embuts, amb tots els defectes i totes les virtuts de la vida viscuda al límit, sense fronteres ni convencions.

El jurat estava compost pel regidor de cultura Xisco Duarte, el poeta i l'editor de l'obra guanyadora Pau Vadell, Pere Joan Martorell, Carme Castells i Damià Rotger.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado