L'objectiu és donar sortida a la gran demanda d'espais municipals
Felanitx visita les portasses de l'Hospici per començar a redactar el projecte i convertir-les en sales multifuncionals té una superfície construïda de 310m2 en un solar que fa 1225m2
L'edifici es troba inclòs dins el catàleg municipal. La darrera intervenció que es va fer en aquesta zona, va ser el maig de 2019 quan es varen fer aparcaments públics a les primeres portasses.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/01/2021 - 03:27:00
Els pròxims dies es pretén catalogar tot el mobiliari que queda de l'antic Hospici juntament amb la Fundació Cosme Bauçà que classificarà el material i l'emmagatzemarà com pertoqui.

L'Ajuntament de Felanitx visita les portasses de l'Hospici per començar a redactar el projecte i convertir-les en sales multifuncionals. L'objectiu és donar sortida a la gran demanda d'espais municipals i transformar el barri de Sa Torre, creant una falca pública on s'inclogui la Fundació Cosme Bauçà, la plaça de sa Sínia i l'Hospici.

L'Ajuntament de Felanitx ha visitat 'les portasses' de l'Hospici que actualment fan la funció de magatzem i a les quals se li espera donar uns altres usos cedint algun espai a diferents associacions del municipi. Els pròxims dies es pretén catalogar tot el mobiliari que queda de l'antic Hospici juntament amb la Fundació Cosme Bauçà que classificarà el material i l'emmagatzemarà com pertoqui.

Jaume Monserrat ha dit «A Felanitx tenim diferents associacions que necessiten locals per fer les seves activitats i amb la rehabilitació d'aquest espai es podran fer activitats lúdiques i socials.

Aquest 2021, l'equip de govern municipal encarregarà el projecte i s'espera que l'any 2022, si no hi ha entrebancs, es podrien començar les obres d'adequació. El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha dit «A Felanitx tenim diferents associacions que necessiten locals per fer les seves activitats i amb la rehabilitació d'aquest espai es podran fer activitats lúdiques i socials. Així mateix la zona del barri de Sa Torre tindria un procés de transformació important»

Les instal·lacions estan situades al carrer Sant Alfons, és un magatzem de l'Hospici Hospital construït l'any 1900. L'edificació té una superfície construïda de 310m2 en un solar que fa 1225m2. L'edifici es troba inclòs dins el catàleg municipal. La darrera intervenció que es va fer en aquesta zona, va ser el maig de 2019 quan es varen fer aparcaments públics a les primeres portasses.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado