Que es deixi de fer política i s’atenguin les primeres necessitats dels comerciants.
Des de Pimeco es calcula que es necessita un mínim de 100 milions € per pal.liar el desastre econòmic que pateix el sector i demana ajudes directes d’un mínim de 30.000 € per botiga i parc infantil
Des de Pimeco es calcula que es necessita un mínim de 100 milions d’euros per pal.liar el desastre econòmic que pateix el sector. Pimeco demana ajudes directes d’un mínim de 30.000 euros per botiga i parc infantil.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/01/2021 - 06:33:00
“NO pot ser que, en la greu crisi que vivim, per política s’insiteixi a destinar 3 miliones d’euros a fer “peatonal” el carrer Nuredduna. En aquests moments, hi ha coses més importants” diu Fuster. Pimeco urgeix al Govern

PIMECO DEMANA A ARMENGOL LA CONDONACIÓ D’IMPOSTOS AUTONÒMICS I AJUDES ECONÒMIQUES DIRECTES PER ALS COMERÇOS I PARCS INFANTILS DE MALLORCA. “La salut és el primer però sense un paquet econòmic important, els comerciants moriren de fam”. Així de contundent es mostra el President de Pimeco, Toni Fuster després d’escoltar les paraules de la Presidenta del Govern, Francina Armengol, ahir al Parlament de les Illes Balears.

La patronal del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca, Pimeco, demana que Francina Armengol reclami a Madrid de forma URGENT totes les mesures sanitàries i econòmiques necessàries per a salvar el sector del petit comerç. Des de Pimeco es calcula que es necessita un mínim de 100 milions d’euros per pal.liar el desastre econòmic que pateix el sector. Pimeco demana ajudes directes d’un mínim de 30.000 euros per botiga i parc infantil.

Més ajudes directes per als petits comerciants. - La condonació dels impostos i taxes. - El disseny de polítiques de mobilitat que ens beneficiïn.

Des de l’inici de la crisi sanitària, des de Pimeco s’ha demanat, per activa i per passiva, ajudes directes per a tots els afectats; s’ha denunciat el tancament de prop d’un centenar de petits comerços des de l’inici de la crisi, i explicat infinitat de vegades que tenir les portes obertes NO significa que hi hagi ingressos. “Les caixes són molt magres i la situació per a moltes famílies és delicadíssima” afirma Fuster.

Pimeco partiparà demà, dijous 28 de febrer, a la reunió de la mesa de comerç. En aquesta mesa Pimeco tornarà a posar damunt la taula:

- Més ajudes directes per als petits comerciants.

- La condonació dels impostos i taxes.

- El disseny de polítiques de mobilitat que ens beneficiïn.

- Que es deixi de fer política i s’atenguin les primeres necessitats dels comerciants.

NO pot ser que, en la greu crisi que vivim, per política s’insiteixi a destinar 3 miliones d’euros a fer “peatonal” el carrer Nuredduna. En aquests moments, hi ha coses més importants” diu Fuster. Pimeco urgeix al Govern a que es posi a fer feina de valent per a accelerar el procés de vacunació de la població de les Illes per a poder tenir temporada turística. “Mallorca no es pot permetre un any més sense turisme. Si perdem una altra temporada, ens morirem tots de fam” alerta el President de la patronal, Toni Fuster.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado