El resultat final fou 43-70 a favor de les visitants..
Setmana amb molts de partits al Zona 5 Manacor; y del Bàsquet dos equips preminis podran gaudir, junt amb les seves famílies, de l’alegria de tornar a jugar partits de lliga!.
Zona 5 han sortit concentrades i molt ordenades en defensa, aconseguint guanyar el primer quart. A partir d'aquest moment se'ls hi va embossar la zona 1-3-1 imposada per l'equip local arribant al descans dotze punts per sota.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/04/2021 - 08:20:00

Setmana amb molts de partits al Zona 5 Manacor. Aquesta setmana el club ha viscut una setmana inusual amb doble partit de les cadets Federòptics. El dijous s'enfrontaren a l'Andratx dins na Capellera. El seu entrenador, Carles Costa, ens ho resumeix així:

"Primer mal partit de la temporada. S'ha començat prou bé, però en el moment que les visitants han agafat un poc d'avantatge al marcador la frustració sa incrustat al Zona 5 i no s'han sabut cercar solucions. L'Andratx ha tingut moltes oportunitats de tir que han acabat anotant 10 dels 32 tirs de tres.

L’equip premini masculí SONSONIA CENTRE AUDITIU debutarà dissabte a casa amb els companys de La Salle. Les nines del premini INOVATEC SECURITY jugaran el seu primer partit a Palma contra les companyes de Sant Josep.

S'ha de fer feina cap a no frustrar-se i saber sortir d'aquestes situacions." El resultat final fou 43-70 a favor de les visitants.. El diumenge els hi va tocar visitar la sempre complicada pista del Sant Josep. Tot hi la victòria (47-62) l'entrenador ho resumeix així: "Partit que s'ha anat de menys a més acabant a un ritme molt alt de joc. S'ha jugat molt millor que el darrer partit, però no s'ha de millorar i sortir al nostre ritme.

Se segueix fent l'error d'acoplar-nos al joc i a la intensitat de les contràries, cosa que ens duu a errors i a no córrer al contraatac com nosaltres sabem. S'ha de seguir lluitant pels primers llocs i seguir fent feina en defensa per tenir un atac més fluid."

Per altra part, les júniors Parera Manacor van anar fins a Bunyola. Tot hi perdre (57-34) el seu entrenador, Paco Pastor, ens comenta el següent: "Partit on les jugadores del Zona 5 han sortit concentrades i molt ordenades en defensa, aconseguint guanyar el primer quart. A partir d'aquest moment se'ls hi va embossar la zona 1-3-1 imposada per l'equip local arribant al descans dotze punts per sota.

A la segona part s'ha provat de rebaixar la diferència, però les pèrdues de pilota en moments clau i els errors en els tirs còmodes han fet que els intents de remuntar el partit fossin inútils. Queden partits importants en la lliga inter-illes i molta feina per fer." Si voleu veure fotografies dels partits podeu decarregar-vos la app del Zona 5 (disponible per Android i iOS) o visitar la nostra web .

EL PROPER CAP DE SETMANA ELS EQUIPS MINIS I PREMINIS PODRAN TORNAR A COMPETIR DESPRÉS DE MÉS D’UN ANY DE NO PODER FER-HO. Els nins i les nines dels nostres quatre equips de minibàsquet i els nins i les nines dels nostres dos equips preminis podran gaudir, junt amb les seves famílies, de l’alegria de tornar a jugar partits de lliga!.

Les nines del mini femení ABBACINO jugaran a Santanyí, els minis BICICLETES CALDENTEY debutaran a casa de La Salle, els minis OFI-ILLA disputaran el seu partit a Manacor contra el Porto Cristo i el mini OPTICALIA MANACOR debutarà en lliga dia 30 contra elSon Servera.