Alexandre diu 2 anys i jo també 2 anys contesta n’Hicham
Lluís LLull Riera, del Renshinkan ha aconseguit en -66kg la medalla de bronze en el Campionat Universitari de Catalunya; I xerrarem amb Alexandre Amengual Binimelis i Hicham El Yaagoubi (Manacor)
RENSHINKAN MANACOR I LLEVANT INFANTIL AVUI: ALEXANDRE AMENGUAL BINIMELIS I HICHAM EL YAAGOUBI EL MEKKIOUI. Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines del Renshinkan perquè ens comentin
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/04/2021 - 01:42:00
Perquè vau decidir el judo? Hicham: Un amic meu anava a judo, me va ensenyar una clau i me vaig voler apuntar. N’Alexandre diu, m’agradava, el vaig voler provar i m’ho pas molt be a les classes.

RENSHINKAN MANACOR I LLEVANT INFANTIL AVUI: ALEXANDRE AMENGUAL BINIMELIS I HICHAM EL YAAGOUBI EL MEKKIOUI. Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines del Renshinkan perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent. Avui xerrarem amb Alexandre Amengual Binimelis i Hicham El Yaagoubi, tots dos naturals de Manacor.

Quants anys teniu?

Lluís LLull Riera, del Judo Renshinkan Mallorca, ara federat amb el Gimnàs Judo Monserrat de la Feder. Catalana, ha aconseguit en -66kg la medalla de bronze en el Campionat Universitari de Catalunya. Enhorabona.

9 diu n’Alexandre, jo 8 diu n’Hicham.

On aneu a escola?

Alexandre diu al Talaiot de S’Illot, i n’Hicham a es Canyar.

Perquè vau decidir el judo?

Hicham: Un amic meu anava a judo, me va ensenyar una clau i me vaig voler apuntar. N’Alexandre diu, m’agradava, el vaig voler provar i m’ho pas molt be a les classes.

Quin temps fa que practiqueu el judo?

Alexandre diu 2 anys i jo també 2 anys contesta n’Hicham

Practiqueu altres esports?

Hicham: antes feia futbol per me vaig voler apuntar a judo. Alexandre, jo equitació.

Quin cinturó teniu?

Groc taronja diuen els dos

Que feis a una classe de judo?

Hicham: Feim moltes claus i també jocs . Feim combats,aprenem a caure i feim moltes coses.

Què és el que més vos agrada de sa classe?

Alexandre: Jo m’ho pas molt be quan jugam a “mato” i n’Hicham diu: quan feim combats.

I on vos agradaria arribar?.

Els dos diuen a cinturó negre

Voleu dir alguna cosa més?

Hicham: jo estic molt content de haver-me apuntat a judo i m’agrada molt. I jo vull dir que m’ho pas molt bé a les classes.

LLUIS LLULL, BRONZE A L’UNIVERSITARI DE CATALUNYA. Lluís LLull Riera, del Judo Renshinkan Mallorca, ara federat amb el Gimnàs Judo Monserrat de la Feder. Catalana, ha aconseguit en -66kg la medalla de bronze en el Campionat Universitari de Catalunya. Enhorabona.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado