Carrera a peu: Circuit de 10 km pel Prat i la platja de Son Bou.
Des de l'Ajuntament de Sant Llorenç volem donar l'enhorabona a na Rosa, ja que va aconseguir pujar al tercer lloc del pòdium a l'II Triatló Olímpic Son Bou a Menorca, el passat 1 de maig
El passat diumenge, més de seixanta jugadors i jugadores d'escacs d'arreu de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, van disputar la gran final
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/05/2021 - 03:22:00
Natació: 1500 m de Natació individual, la sortida i arribada estarà situada a la platja de Son Bou, davant de la basílica. Ciclisme: Circuit de 41 Km, 3 voltes de 13,8 km a la carretera Son Bou – Alaior.

Rosa, tercera classificada de l'II Triatló Olímpic Son Bou a Menorca. Des de l'Ajuntament volem donar l'enhorabona a na Rosa, ja que va aconseguir pujar al tercer lloc del pòdium a l'II Triatló Olímpic Son Bou a Menorca, el passat 1 de maig. Aquesta prova, uns dels triatlons de carretera en modalitat Olímpic dins del calendari de proves populars de la Fetrib, comptava amb un itinerari de natació, ciclisme i carrera:

Natació: 1500 m de Natació individual, la sortida i arribada estarà situada a la platja de Son Bou, davant de la basílica.

Des del departament de Medi Ambient volem recordar a les persones propietàries de solars no edificats del municipi la seva obligació de mantenir-los nets (de deixalles, residus i vegetació) i tenir-los tancats

Ciclisme: Circuit de 41 Km, 3 voltes de 13,8 km a la carretera Son Bou – Alaior.

Carrera a peu: Circuit de 10 km pel Prat i la platja de Son Bou.

Estam molt orgullosos de poder comptar, una vegada més, amb la presència d'esportistes del municipi a diferents proves arreu de les Illes Balears i inclús a nivell nacional. De nou, enhorabona Rosa! Et desitjam la millor de les sorts al Triatló Olimpic d'Espanya a Pontevedra.

Des del departament de Medi Ambient volem recordar a les persones propietàries de solars no edificats del municipi la seva obligació de mantenir-los nets (de deixalles, residus i vegetació) i tenir-los tancats, tal com disposa l’article 15 de l’Ordenança reguladora de neteja viària, recollida de residus urbans i del parc verd del municipi de Sant Llorenç des Cardassar (BOIB núm. 36, 8 de març de 2007). L’Ajuntament segueix vetllant pel compliment d’aquesta normativa i aplicarà les sancions corresponents, ja que la manca de manteniment de solars es considera una infracció greu de l’esmentada Ordenança (article 51.3.e) i es sanciona amb multes d'entre 750 fins a1.500 €.

El passat diumenge, més de seixanta jugadors i jugadores d'escacs d'arreu de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, van disputar la gran final del Campionat de Balears a l'Auditòrium sa Màniga. Totes les persones participants van poder allotjar-se a diferents hotels de la zona de Cala Millor. Els resultats dels campionats per categories van ser els següents:

Sub 10: Pau Marin Ferragut

Sub 18: Manuel Ermachenko

Femení: Liudmila Kolotilina

Veterans: Juan Miguel Cubas Pons

Sub 2000: Sadek Kehloul Gutierrez

Va ser un plaer poder col·laborar des de l'Ajuntament de Sant Llorenç, i conjuntament amb el Consorci de Turisme, en aquest acte promogut per la Federació Balears d'Escacs. Enhorabona a totes les persones guanyadores!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado