Manuel Fernandez debe conformarse con la quinta plaza.
Club Renshinkan Manacor y Llevant: Marga Roig consigue la medalla de oro y Santi Espiritusanto se hace con la de plata en Sineu; Y nuevas entrevistas
Sineu, acogió este pasado fin de semana a unos 40 participantes representando a la casi totalidad de las Islas mediterráneas. Marga Roig consigue la medalla de oro, mientras que Santi Espiritusanto se hace con la de plata
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/05/2021 - 05:08:00
RENSHINKAN MANACOR I LLEVANT INFANTIL AVUI: AMALIA MESTRE HINOJOSA I CRISTINA VICENTE TERCERO.

UNA MEDALLA DE ORO, UNA DE PLATA Y UN QUINTO LUGAR PARA EL RSK A LA COPA DE BALEARES SENIOR ABSOLUTA. Muy bien el Renshinkan Manacor y Llevant en este primer encuentro senior de la temporada.

La sede de los eventos federativos Sineu, acogió este pasado fin de semana a unos 40 participantes representando a la casi totalidad de las Islas mediterráneas. Marga Roig consigue la medalla de oro, mientras que Santi Espiritusanto se hace con la de plata, Manuel Fernandez debe conformarse con la quinta plaza.

Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines del Renshinkan perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent.

UNA MEDALLA D'OR, UNA DE PLATA I UN CINQUÈ LLOC PER AL RSK A LA COPA DE BALEARS SENIOR ABSOLUTA. Molt bé el Renshinkan en aquesta primera trobada sènior de la temporada. La seu dels esdeveniments federatius Sineu, va acollir aquest passat cap de setmana a uns 40 participants representant a la quasi totalitat de les Illes mediterrànies. Marga Roig aconsegueix la medalla d'or, mentre que Santi Espiritusanto es fa amb la de plata, Manuel Fernandez s'ha de conformar amb la cinquena plaça.

RENSHINKAN MANACOR I LLEVANT INFANTIL AVUI: AMALIA MESTRE HINOJOSA I CRISTINA VICENTE TERCERO. Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines del Renshinkan perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent.

Avui xerrarem amb na Amalia Mestre i na Cristina Vicente totes dues naturals de Manacor.

Quants anys teniu?

9 anys diun ses dues.

On aneu a escola?

També les dues diuen al Col-legi Jaume Vidal.

Perquè vau decidir el judo?

Cristina: vaig veurà el meu germà com ho feia, i me va agradar molt. Amalia, per divertir-me i aprendre a defensar-me.

Quin temps fa que practiqueu el judo?

Amalia diu que fa tres anys i na Cristina cinc

Practiqueu altres esports?

Cristina: jo no, però m’agradaria també fer futbol.Amalia, jo només faig judo

Quin cinturó teniu?

Amalia: taronja. Cristina: verd blau.

Que feis a una classe de judo?

Cristina: Aprenem claus, feim jocs i també combats. N’Amalia diu si, feim claus, jocs i moltes coses divertides d’amunt el tatami.

Què és el que més vos agrada de sa classe?

Els jocs i els combats diu n’Amalia, i jo aprendre claus noves diu na Cristina.

I on vos agradaria arribar?.

Cristina: al cinturó negre i si puc al blanc i vermell. Amalia: jo al negre perquè al blanc i vermell no sé si arribare.

Voleu dir alguna cosa més?

Amalia, jo vull dir que el judo és molt divertit, mentres que na cristina diu: jo tenc ganes de començar a competir ja que m’encanta el judo. Ses dues tambè diuen gràcies per l’entrevista.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado