XXI CAMPIONAT MUNDIAL D’ESTRÀNGOL. Lloc: Carrer Sant Sebastià.
Festes a Son Macià: Pregó a càrrec de Toni A. Adrover Nicolau i Exposició i Mostra de pintura de Miquel Gomila i Ana Perelló, Xeremiers i Fabioleres i la Banda de Música de Manacor
L’ACCÈS AL RECINTE SERÀ A PARTIR D’UNA HORA ABANS QUE COMENCI CADA ACTUACIÓ PER ASSEGURAR UNA ENTRADA ESGLAONADA • ÚS OBLIGATORI DE MASCARETA DURANT TOTS ELS ACTES
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/08/2021 - 09:37:00
PER QÜESTIONS DE SEGURETAT NO HI HAURÀ BANYS PÚBLICS • ELS ESPECTADORS SEMPRE HAURAN D’ESTAR ASSEGUTS DURANT LA CELEBRACIÓ DELS ACTES

Dijous 5 Enramellam per sa festa.. Divendres 6: 20:30 EXPOSICIÓ. Exposició i Mostra de pintura de Miquel Gomila i Ana Perelló “Festes amb art”. Lloc: Sala d’exposicions Centre Cívic. Aforament màxim 25 persones. Es podrà visitar tots els dies de festa a partir de les 20:30h. 21:30 PREGÓ. A càrrec de Dr. Toni A. Adrover Nicolau. *Presència d’en Macià i na Maciana i de sa Colla de Xeremiers i Fabioleres de Son Macià. A continuació. BANDA DE MÚSICA DE MANACOR. Lloc: Sementer. Aforament màxim 300 persones.

Dissabte 7: 16:00 TIR AL PLAT. Lloc: Camp de tir Sa Marina. Aforament màxim 30 persones. Requisit estar federat. 21:30 NIT DE BLUES & JAZZ. Amb l’actuació de Big Yuyu i Cocarroi Quartet. Lloc: Sementer. Aforament màxim 300 persones. Diumenge 8 17:00 GIMCANA PAGESA. Participació individual, inscripcions anticipades. Lloc: Sementer. Aforament màxim 100 persones. 22:30 NIT DE VICI: Bingo popular. És necessari que cadascú dugui el seu llàpis. Lloc: Sementer. Aforament màxim 300 persones.

NO ES PERMET DUR BEGUDA/MENJAR I CONSUMIR-LO DURANT QUALSEVOL DELS ACTES PREVISTS • SEMPRE S’HAURÀ DE SEGUIR LES INSTRUCCIONS O INDICACIONS DELS ORGANITZADORS

Dilluns 9...18:30 -20:30 TALLER DE FIGURES DE BETLEM. Dirigit a tothom a partir de 6 anys, es tracta que cada un faci una figureta per fer un Betlem macianer i una per casa. Lloc: Plaça davant el Centre Cívic. Inscripcions amb tiquet a recollir abans de divendres dia 6. Aforament: màxim 20 persones. Dimarts 10: 19:00 CONTACONTES “En Bicho se’n va a la platja”. A càrrec de Conte Contat. Adreçat a un públic familiar. Organitza Biblioteca de Son Macià, patrocina Consell de Mallorca. Lloc: Sementer Aforament: 300 persones.

21:00 CAMINADA NOCTURNA. Volta a n’Es Fangar, amb aturada per observar “Ses Llàgrimes de Sant Llorenç”, amb el guiatge de Josep Albert Perelló del Club Newton. Sortida des de Sa Plaça. Durada: Com que no frissam, al manco 3 horetes. Equip recomanat: Camiseta de Festes, llanterna, aigua, bones espardenyes i una estoreta per poder posar s’esquena de pla. Màxim 40 persones, sortida esglaonada.

Dimecres 11...10:30 TALLER CONTACONTES AMB PLASTILINA “Daniela, la pirata” A càrrec de Cati Baobab. Adreçat a infants a partir de 4 anys. Organitza Biblioteca de Son Macià, patrocina Consell de Mallorca. Lloc: Plaça davant el Centre Cívic. Inscripcions amb tiquet a recollir abans de divendres dia 6. Aforament: màxim 35 nins. 20:00 ANIMACIÓ INFANTIL “ASTRONAUTES ESTRELLATS”. Lloc: Sementer. Aforament: 300 persones.

Dijous 12...17:30 - 20:30 TALLER DE FIGURES DE BETLEM. SEGONA PART. Dirigit a tothom a partir de 6 anys, es tracta que cada un faci una figureta per fer un Betlem macianer i una per casa. Lloc: Plaça davant el Centre Cívic. Inscripcions amb tiquet. Aforament: màxim 20 persones. 22:00 CINEMA “ASTÈRIX I EL COP DE MENHIR” de Philippe Grimond. França 1989. 75 min. Lloc: Sementer. Aforament: 300 persones.

Divendres 13...19:30 TAST DE CERVESA. Lloc: Sementer. Tiquet a adquirir abans de divendres dia 6 (Preu 10 euros). Dirigit a majors de 18 anys. Aforament màxim 30 persones. Dissabte 14...19:00 XXXV FIRA DE SON MACIÀ. Entrada al recinte firal des de la plaça de l’Església. DESFILADA DELS GEGANTONS DE SON MACIÀ i de la Colla de Xeremiers i Fabioleres de Son Macià.

Diumenge 15...09:00 CAMINADA pels voltants des Camí de Son Vell. Sortida des de Sa Plaça. Durada: tornada a Plaça d’hora per fer es vermut. Equip recomanat: Camiseta de festes, capell i gorra, aigua i bones espardenyes. Màxim 40 persones, sortida esglaonada. 16:00 XXI CAMPIONAT MUNDIAL D’ESTRÀNGOL. Lloc: Carrer Sant Sebastià. Inscripcions mitja hora abans. Aforament: grups de 40 persones.

20:30 MISSA SOLEMNE DE LA MARE DE DÉU ASSUMPTA. Amb la presència d’en Macià i na Maciana i de sa Colla de Xeremiers i Fabioleres de Son Macià. Lloc: Sementer. Aforament màxim 300 persones. 21:30 NIT DE MÚSICA A LA FRESCA. Amb l’actuació d’ “Acustic Sun”. Lloc: Sementer. Aforament màxim 300 persones.

MESURES A SABER PER A TOTS ELS ACTES

• AFORAMENT LIMITAT A TOTS ELS ACTES

• ES NECESSÀRIA INVITACIÓ PER ACCEDIR AL RECINTE, ES PODRAN RECOLLIR ABANS DE CADA CELEBRACIÓ. NO ES PODEN ADQUIRIR A LA PORTA DEL RECINTE. A DISPOSICIÓ ALS PUNTS HABITUALS: SUPERMERCAT SON MACIÀ I MAGATZEM DE SON MACIÀ PER CADA ACTE ES PODRAN RECOLLIR UN MÀXIM DE 4 INVITACIONS PER PERSONA

• L’ACCÈS AL RECINTE SERÀ A PARTIR D’UNA HORA ABANS QUE COMENCI CADA ACTUACIÓ PER ASSEGURAR UNA ENTRADA ESGLAONADA

• ÚS OBLIGATORI DE MASCARETA DURANT TOTS ELS ACTES

• NETEJA DE MANS AMB GEL HIDROALCOHÒLIC A L’ENTRADA I SORTIDA DEL RECINTE

• S’HAURÀ DE RESPECTAR LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT DINS EL RECINTE

• PER QÜESTIONS DE SEGURETAT NO HI HAURÀ BANYS PÚBLICS

• ELS ESPECTADORS SEMPRE HAURAN D’ESTAR ASSEGUTS DURANT LA CELEBRACIÓ DELS ACTES

• NO ES PERMET DUR BEGUDA/MENJAR I CONSUMIR-LO DURANT QUALSEVOL DELS ACTES PREVISTS

• SEMPRE S’HAURÀ DE SEGUIR LES INSTRUCCIONS O INDICACIONS DELS ORGANITZADORS...

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado