Així doncs, del 16 al 22 de setembre la capital del Raiguer acollirà diferents
L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat i organitza tot un seguit d’activitats per a tots els públics, petits i majors
A més a més, hi haurà també un concurs a xarxes socials. El programa complet de la Setmana Europea de la Mobilitat d’Inca es pot consultar aquí: incaciutat.com/setmana-europea-mobilitat-2021
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2021 - 04:08:00
Un dels plats forts del programa d’activitats serà la mostra de vehicles elèctrics que es durà a terme dissabte al matí en els carrers de Jaume Armengol i General Luque. També hi haurà activitats pels infants.

Inca se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat. Del 16 al 22 de setembre es duran a terme diferents activitats per promoure mitjans de transport més sostenibles. L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat i organitza tot un seguit d’activitats per a tots els públics, petits i majors. L’objectiu principal és sensibilitzar a la ciutadania sobre les conseqüències que té l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient.

«Aquesta campanya està dirigida a promoure mitjans de transport més sostenibles com la bicicleta o el transport a peu dins la ciutat, i conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada i millorar la salut de tots i totes», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, es pretén fomentar una nova forma de vida, posant l’accent en la salut, tant física com mental, vinculada a formes de transport més sostenibles i saludables, com anar a peu o en bicicleta.

Així doncs, del 16 al 22 de setembre la capital del Raiguer acollirà diferents activitats en el marc de la Setmana de la Mobilitat. Un dels plats forts del programa d’activitats serà la mostra de vehicles elèctrics que es durà a terme dissabte al matí en els carrers de Jaume Armengol i General Luque. També hi haurà activitats pels infants.

Després, dimarts 21 de setembre es celebrarà en una bicicletada amb la participació dels centres educatius de la ciutat. D’altra banda, dimecres, coincidint amb el «Dia Europeu sense Cotxes» es duran a terme classes al carrer i tallers d’educació viària. A més a més, hi haurà també un concurs a xarxes socials. El programa complet de la Setmana Europea de la Mobilitat d’Inca es pot consultar aquí: incaciutat.com/setmana-europea-mobilitat-2021

Enguany, el lema triat per la Comissió Europea és «Per la teva salut mou-te de manera sostenible». D’aquesta manera, es pretén fomentar una nova forma de vida, posant l’accent en la salut, tant física com mental, vinculada a formes de transport més sostenibles i saludables, com anar a peu o en bicicleta.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado