Així mateix, es mantindrà la Missa tradicional per commemorar la festivitat
Manacor: L’Associació de Veïnats de Llevant informa que degut a la situació sanitària per la Covid-19 enguany encara no serà possible celebrar amb normalitat les festes de Ses Verges 2021
Per altra banda, i pel mateix motiu, la Junta Directiva de l’Associació de Veïnats ha acordat que enguany tampoc se cobraran als socis les quotes anuals de l’Associació..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/10/2021 - 17:41:00
Aquesta se celebrarà el diumenge dia 24 d’octubre a les 20 h a l’Església de Nostra Senyora dels Dolors. Se recorda als assistents prendre totes les mesures de prevenció establertes.

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNATS DE LLEVANT. L’Associació de Veïnats de Llevant informa que degut a la situació sanitària per la Covid-19 enguany encara no serà possible celebrar amb normalitat les festes de Ses Verges 2021.

Així mateix, es mantindrà la Missa tradicional per commemorar la festivitat de Ses Verges i també en memòria dels germans difunts de la barriada. Aquesta se celebrarà el diumenge dia 24 d’octubre a les 20 h a l’Església de Nostra Senyora dels Dolors. Se recorda als assistents prendre totes les mesures de prevenció establertes.

Per altra banda, i pel mateix motiu, la Junta Directiva de l’Associació de Veïnats ha acordat que enguany tampoc se cobraran als socis les quotes anuals de l’Associació.. Manacor, octubre de 2021. La Junta Directiva.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado