NA JÚLIA AGUIAR ENTRA COM A RESERVA A LA SELECCIÓ BALEAR
Manacor: Un total d’onze jugadors i jugadores en categoria mini i infantil participaran al Campus Talent organitzats per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears
En categoria mini, en Rafael Servera, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Joaquín Júnior Alonso, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo, na Joana Sansó i na Victoria Llabrés seran els i les representants del nostre club
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/07/2022 - 15:18:00
En categoria infantil, na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrián Valbas seran els i les representants del Bàsquet Manacor. Tots tres tindran l’oportunitat de gaudir d’una setmana d’entrenaments amb els millors

ONZE JUGADORS I JUGADORES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PARTICIPARAN EN ELS CAMPUS TALENT ORGANITZATS PER LA FBIB. Un total d’onze jugadors i jugadores en categoria mini i infantil participaran al Campus Talent organitzats per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

En categoria mini, en Rafael Servera, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Joaquín Júnior Alonso, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo, na Joana Sansó i na Victoria Llabrés seran els i les representants del nostre club en el campus que la Federació organitza amb els jugadors i les jugadores minis amb més projecció de les nostres illes.

Na Júlia està entre les tres reserves de la selecció balear, un seleccte grup de jugadores de Mallorca, Menorca i Eivissa que diputaran un torneig nacional de 3x3 a Lleida els dies 23 i 24 de juliol.

En categoria infantil, na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrián Valbas seran els i les representants del Bàsquet Manacor. Tots tres tindran l’oportunitat de gaudir d’una setmana d’entrenaments amb els millors jugadors i les millors jugadores de categoria infantil de les Illes Balears.

NA JÚLIA AGUIAR ENTRA COM A RESERVA A LA SELECCIÓ BALEAR DE 3X3. Na Júlia Aguiar, jugadora cadet del nostre Club, ha estat seleccionada per formar part de la selecció balear de 3x3 en categoria U15. Na Júlia està entre les tres reserves de la selecció balear, un seleccte grup de jugadores de Mallorca, Menorca i Eivissa que diputaran un torneig nacional de 3x3 a Lleida els dies 23 i 24 de juliol. Des d’aquí enviam l’enhorabona a na Júlia!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado