Felanitx
La Policia Local, seguint el protocol VIOGEN, iniciarà el primer de juliol la vigilància a les víctimes de violència de gènere
La Junta de Seguretat Local s’ha reunit aquest matí amb la presència d’Alfonso Rodríguez, delegat del govern espanyol a les Balears.
felanitx.org 27/06/2024 - 15:46:13

La Policia Local, seguint el protocol VIOGEN, iniciarà el primer de juliol la vigilància a les víctimes de violència de gènere

La Junta de Seguretat Local s’ha reunit aquest matí amb la presència d’Alfonso Rodríguez, delegat del govern espanyol a les Balears

L'Ajuntament de Felanitx ha acollit aquest matí la reunió de la Junta de Seguretat Local, amb la presència del delegat del govern espanyol a les Balears, Alfonso Rodríguez, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, el regidor de Policia, Sebastià Adrover i representants de la Guàrdia Civil, del Govern balear i de la Policia Local.

A la trobada s'ha anunciat que a partir del pròxim dilluns dia primer de juliol la Policia Local de Felanitx iniciarà les tasques de control de les víctimes de violència de gènere del municipi. Una tasca que s'emmarca dins el protocol VIOGEN conveni al qual l'Ajuntament de Felanitx es va adherir el 2019.

A la mateixa trobada, i davant l'inici dels mesos d'estiu, també s'ha posat damunt la taula la situació del municipi i la col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local durant les festes de Portocolom i les de Santa Margalida i Sant Agustí de Felanitx. Així s'ha acordat que la Guàrdia Civil incrementarà els efectius i la seva presència al municipi durant aquests dies.

S'ha tractat la coordinació entre tots els cossos i forces de seguretat amb temes com els menors, l'ocupació o el ja esmentat protocol VIOGEN.

 

Reciente
Visto
Comentado