Gràcies a la unió de molts de partits insularistes i municipalistes
El Pi, 20 formacions municipals i Coalición Canaria s’han trobat per manifestar la necessitat de tenir un partit autonòmic fort que defensi els interessos reals de les Balears
“És el moment d’ajuntar forces i aconseguir marcar i posar damunt la taula una agenda balear i que aquesta sigui escoltada. I l’única manera de fer-ho és amb un partit de les Illes Balears
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/11/2023 - 08:25:00
“És molt important, més enllà de qüestions ideològiques i identitàries, el que és important que seria per les Balears tenir representants d’obediència balear i no submisa a les directrius de Ferraz o Genova.

Gili: “És el moment d’ajuntar forces i posar damunt la taula una agenda balear”. El Pi, 20 formacions municipals i Coalición Canaria s’han trobat per manifestar la necessitat de tenir un partit autonòmic fort que defensi els interessos reals de les Balears. El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha organitzat una conferència política per explicar i reafirmar la necessitat de tenir un partit polític de centre, que entengui el sentiment de la gent que viu a les Illes i que defensi per damunt de tot les Balears, més enllà de sigles de partits.

És el moment d’ajuntar forces i aconseguir marcar i posar damunt la taula una agenda balear i que aquesta sigui escoltada. I l’única manera de fer-ho és amb un partit de les Illes Balears que sigui fort, amb representació a les institucions de les Illes, però també amb representació al Congrés i al Senat”, ha explicat Tolo Gili, president d’El Pi. “I en això els canaris són referents”.

A la vista està el protagonisme que han tengut a la darrera investidura i com posa l’agenda canària per damunt de qualsevol aspecte”, ha assegurat el president d’El Pi.

Col·laboram amb Coalición Canaria des de fa temps. La seva situació era la mateixa que la nostra: molts de partits dividits, i ells han aconseguit sumar esforços. A la vista està el protagonisme que han tengut a la darrera investidura i com posa l’agenda canària per damunt de qualsevol aspecte”, ha assegurat el president d’El Pi.

Per la seva part el senador canari Pedro San Ginés ha explicat la seva experiència. “És molt important, més enllà de qüestions ideològiques i identitàries, el que és important que seria per les Balears tenir representants d’obediència balear i no submisa a les directrius de Ferraz o Genova. Només així es podran defensar les necessitats i la qualitat de vida de la gent que viu a les Balears”, ha recordat.

Gràcies a la unió de molts de partits insularistes i municipalistes hem aconseguit que l’agenda canària estigui a l’agenda del Govern d’Espanya, tant pel principal partit de l’oposició, com pels que ara governen”, ha explicat San Ginés. “Només s’aconseguirà posar damunt la taula l’agenda balear amb un partit d’obediència balear”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado