Bones festes i un pròsper any nou!
Alejandra Sánchez, José Miguel, Guillem Sanso: Des de Blancaflor Cultural, ens complau anunciar la nostra participació en l'inici dels actes festius de Nadal de Manacor
A més, Alejandra i José Miguel han estès la seva creativitat a la Plaça des Cos, on també han decorat l’arbre de la plaça amb cura i dedicació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/12/2023 - 03:27:00
Aquest any, la nostra sòcia Alejandra Sánchez, juntament amb el seu company José Miguel, ha dut a terme la decoració de l'olivera a l'Església dels Dolors.

Des de Blancaflor Cultural, ens complau anunciar la nostra participació en l'inici dels actes festius de Nadal de Manacor. Aquest any, la nostra sòcia Alejandra Sánchez, juntament amb el seu company José Miguel, ha dut a terme la decoració de l'olivera a l'Església dels Dolors.

Inspirats per la màgia de la temporada, han optat per motius d'estrelles, deixant la seva empremta en aquest emblemàtic arbre. A més, Alejandra i José Miguel han estès la seva creativitat a la Plaça des Cos, on també han decorat l’arbre de la plaça amb cura i dedicació.

Així mateix, Blancaflor Cultural vol destacar i felicitar al seu soci, Guillem Sanso, qui va ser l'encarregat de presentar el concurs de nadales a Porto Cristo.

La participació de Blancaflor Cultural no s’ha limitat només a la decoració, sinó que també ens hem involucrat de la mà d'Alejandra en la confecció de les gorres i bufandes que van ser utilitzades pels nins i nines del Consell d'Infants de Manacor durant la presentació que van fer en la cerimònia d'encesa de les llums nadalenques.

Així mateix, Blancaflor Cultural vol destacar i felicitar al seu soci, Guillem Sanso, qui va ser l'encarregat de presentar el concurs de nadales a Porto Cristo. La seva participació activa i entusiasta ha contribuït a l'èxit de l'esdeveniment. Des de Blancaflor Cultural, estenem els nostres millors desitjos per aquestes festes nadalenques. Que cada moment estigui ple d'alegria, amor i prosperitat. Bones festes i un pròsper any nou!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo