Les nines de l’equip INNOVATEC SECURITY varen perdre a la pròrroga
Bàsquet Manacor: El nostre primer equip masculí, el sènior CÀRNIQUES SUNYER de Lliga Balear, va obtenir una clara victòria per 93 a 60 davant el CB Binissalem
En categoria cadet masculina, els tres equips masculins del club varen caure derrotats. En categoria especial, el cadet OPTICALIA MANACOR va ser superat per el CB Imprenta Bahía per 82 a 108
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/02/2024 - 05:35:00
les cadets de lliga especial es mostraren molt superiors al Santa Maria i varen obtenir una clara victòria per 42 a 92 que les permet seguir competint entre les millors de la categoria. La victòria va ser dedicada a na Mireia Tous

VICTÒRIES DELS TRES EQUIPS SÈNIOR DEL BÀSQUET MANACOR. El nostre primer equip masculí, el sènior CÀRNIQUES SUNYER de Lliga Balear, va obtenir una clara victòria per 93 a 60 davant el CB Binissalem. El nostre equip segueix en la lluita per les posicions capdavanteres de la lliga empatat a la segona posició amb l’Esporles BC.

Per la seva banda, l’equip sènior femení de Lliga Balear va ser molt superior al Bàsquet Pla i es va adjudicar la novena victòria de la temporada per un contundent 82 a 48 demostrant que són un equip molt superior al palmesà.

En categoria femenina, les nines del HOLISTIC BERLIN varen jugar contra el Madre Alberta. L’equip palmesà va aconseguir la victòria per 48 a 65. En categoria infantil, els dos equip de lliga especial varen perdre

En categoria insular el nostre sènior masculí UM BEACH HOUSE segueix intractable a la lliga i va obtenir una nova victòria per un clar 38 a 88 davant el Santanyí. D’aquesta manera l’equip acaba líder aquesta fase de lliga i ja es prepara per lluitar pel campionat de la categoria. Gran temporada la que porta l’equip d’en Tomeu Oliver.

LES JÚNIOR FORN CAN TÒFOL I LES CADETS BUFETE PERELLÓ ACONSEGUEIXEN EL TRIOMF EN ELS SEUS RESPECTIUS PARTITS. Les jugadores del júnior d’interilles varen obtenir una lluitada victòria a casa del Jovent d’Alaior per 61 a 62 en un partit en que l’equip va anar de menys a més. Per la seva banda, les cadets de lliga especial es mostraren molt superiors al Santa Maria i varen obtenir una clara victòria per 42 a 92 que les permet seguir competint entre les millors de la categoria. La victòria va ser dedicada a na Mireia Tous que estarà uns deu mesos de baixa ja que l’han d’operar d’una lesió de lligaments trencats al genoll. Des d’aquí enviam molts d’ànims a na Mireia.

En categoria cadet masculina, els tres equips masculins del club varen caure derrotats. En categoria especial, el cadet OPTICALIA MANACOR va ser superat per el CB Imprenta Bahía per 82 a 108 en un partit molt vistós i amb un gran ritme competitiu. En categoria preferent, els cadets BAR EL PORRÓN varen caure a la pista del Molinar per 63 a 60 en un partit a on els nostres no jugaren al ritme a que ens tenen acostumats. Finalment, els caderts RT. XINXERAM perderen clarament per 33 a 76 davant La Salle B.

En categoria femenina, les nines del HOLISTIC BERLIN varen jugar contra el Madre Alberta. L’equip palmesà va aconseguir la victòria per 48 a 65. En categoria infantil, els dos equip de lliga especial varen perdre en les seves visites a Palma.

Les nines de l’equip INNOVATEC SECURITY varen perdre a la pròrroga contra el Sant Josep en un partit súper emocionant per 62 a 57 i els nins del D5 SPORT SHOP varen sortir derrotats de Santa Mònica per un marcador de 83 a 65. En categoria preferent, gran victòria de l’infantl masculí OFI-ILLA per 63 a 12 davant un inferior Sant Francesc Llops d’Inca i l’equip femení FERRERIA ES BIULÓ va perdre en un ajustat partit davant Hispània per 60 a 66.

LES MINI FANTASY PARK OBTENEN UN GRAN TRIOMF DAVANT EL SAGRAT COR. Les nines del nostre mini negre varen fer un partit molt bo i aconseguiren el premi de la victòria a la pista dels companys i companyes de Sagrat Cor per un marcador final de 23 a 54. Per la seva banda, les nines del mini AIXAM MANACOR varen jugar un emocionant partit a Son Servera que acabà en victòria local per 63 a 61. En categoria masculina molt bon partit tot i la derrota del mini especial BIO CONTRUCCIONS PEDRA VIVA - VOYANICS SKIN CARE davant el Pollença per 69 a 87. En preferent, derrota del mini PARERA ARQUITECTES per 62 a 45 a casa de l’Andratx. Finalment, molt bon partit dels nins del mini JARDI NET a Son Servera tot i perdre per 66 a 59.

En categoria iniciació, gran partit de les nines del PARERA ARQUITECTES que ens varen fer gaudir molt en el seu partit amb els companys i companyes de Pollença.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado