Manacor
La Policia Local vigilarà la zona portuària de Porto Cristo i la SAM regularà l’aparcament del moll
Dos convenis incrementen la col·laboració entre l’Ajuntament i Ports IB.
manacor.org 17/04/2019 - 15:32:03

La Policia Local vigilarà la zona portuària de Porto Cristo i la SAM regularà l’aparcament del moll

Dos convenis incrementen la col·laboració entre l’Ajuntament i Ports IB

Els agents de la Policia Local s’encarregaran de la vigilància i la seguretat de la zona portuària de Porto Cristo i els agents que regulen la zona ORA també vigilaran i gestionaran l’aparcament que existeix a la zona portuària, en el lloc que popularment es coneix com l’assecador. Així ho estableixen dos nous convenis que s’han signat entre l’Ajuntament de Manacor, l’Empresa de Serveis del Municipi de Manacor SAM i Ports de les Illes Balears.

Avui, dimecres dia 17 d’abril, s’ha signat un conveni que regularitza el control i vigilància de la zona d’estacionament amb control horari i capacitat per a 77 vehicles que s’ubica en zona portuària i té els llocs d’aparcament pintats de color taronja. La SAM senyalitzarà, controlarà i denunciarà les possibles infraccions, que haurà de traslladar a Ports de les Illes Balears per la seva tramitació. La SAM abonarà a Ports de les Illes Balears el 50% de la recaptació anual que faci de les tarifes aplicables. Així el conveni no té cap cost afegit per part de l’Ajuntament de Manacor. El conveni té vigència fins a finals del 2019 però és prorrogable per dos anys més. A la signatura del conveni hi han assistit la batlessa de Manacor, Catalina Riera; el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons; la presidenta de la SAM, Maria Antònia Sansó; el director general de Ports i Aeroports, Xavier Ramis; a més de la regidora de Turisme i Cultura, Antònia Llodrà.

 

Policia

El desembre passat es va firmar el conveni mitjançant el qual s’autoritza els agents de la Policia Local a exercir funcions de vigilància i seguretat a la zona portuària de Porto Cristo, per tal de poder prestar un servei més eficient a la ciutadania. En concret, s’encomana als agents de la Policia Local a poder realitzar les funcions pròpies de la policia portuària.

Amb aquest acord tant l’Ajuntament com Ports de les Illes Balears asseguren una major presència policial a la zona portuària, i un increment de la sensació de seguretat. A més, l’Ajuntament i la Unitat Territorial de Costes de la Policia Local augmenten el control sobre el municipi, tot garantint una continuïtat territorial en les funcions de la Policia Local.

 

Reciente
Visto
Comentado