Festival Chopin
OLIVER KERN INAUGURA EL FESTIVAL CHOPIN
NIT MÀGICA A LA CARTOIXA DE VALLDEMOSSA
festivalchopin.com 07/08/2023 - 17:23:05

NIT MÀGICA A LA CARTOIXA DE VALLDEMOSSA

OLIVER KERN INAUGURA EL FESTIVAL CHOPIN

El prestigiós pianista alemany Oliver Kern ha encetat aquest cap de setmana la quaranta-tresena edició del Festival Chopin al Claustre de la Cartoixa de Valldemossa. Ahir diumenge dia 6 d’agost, el pianista va interpretar obres de Chopin, Brahms, Beethoven i Miquel Capllonch, en una nit molt especial en la qual s’han pogut escoltar el Tema i variacions del compositor mallorquí. Kern en va fer una versió magistral de l’obra del compositor pollencí que va sorprendre al públic que omplia els corredors de la Cartoixa.


Kern, és professor a la Hochschule für Musik de Frankfurt, ha tocat a prestigioses sales de concerts per tot el món, com la Musikverein i la Konzerthaus de Viena, la Schauspielhaus de Berlín, la Musikhalle d'Hamburg, l'Herkulessaal de Munic, la Salle Gaveau de París, l'Auditorium Sta. Cecília de Roma, Century Hall de Pequín, Saitama Arts Centre de Tòquio o Seoul Arts Center.


La pròxima cita amb la música serà el dia 13, quan el jove Anton Gerzenberg actuarà també al claustre de la Cartoixa. El cartell del Festival Chopin 2023 es completa amb el concert de dia 20 d’agost a càrrec de Stanislav Khristenko, i el de dia 27 amb un homenatge al compositor Antoni Lliteres, referent de la música barroca espanyola. El pianista Albert Díaz, la soprano Irene Mas, la mezzosoprano Marina Pardo, i el tenor Antoni Aragón amb un conjunt instrumentals seran els intèrprets.


Les entrades es poden adquirir al portal ticketib.com.

Reciente
Visto
Comentado