Es tracta d'un vehicle de Mercedes Atego 1530AF de 14Tn de M.M.A. amb tracció 4x4.
Aquests tres vehicles restaran ubicats en els parcs d'Alcúdia, Llucmajor i Felanitx: El Consell incorpora 3 camions a la flota de vehicles dels Bombers de Mallorca
Servei d'Emergències. Amb aquest subministrament s'ha completat la renovació de la flota de vehicles rurals d'extinció d'incendis que es va iniciar el 2016 amb el subministrament d'altres 3 BRP.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/04/2019 - 05:53:00
en les intervencions en entorns forestals i agrícoles i com a unitat de suport i nodrissa en les intervencions urbanes. Aquests tres vehicles restaran ubicats en els parcs d'Alcúdia, Llucmajor i Felanitx.

El Consell incorpora 3 camions a la flota de vehicles dels Bombers de Mallorca. El Consell de Mallorca, ha incorporat 3 camions BRP (Bomba Rural Pesada) per al Servei d'Emergències. Amb aquest subministrament s'ha completat la renovació de la flota de vehicles rurals d'extinció d'incendis que es va iniciar el 2016 amb el subministrament d'altres 3 BRP.

Per les seves característiques de tot terreny i capacitat d'aigua, serà utilitzat com a unitat de primera sortida en les intervencions en entorns forestals i agrícoles i com a unitat de suport i nodrissa en les intervencions urbanes. Aquests tres vehicles restaran ubicats en els parcs d'Alcúdia, Llucmajor i Felanitx.

Pel que fa a les característiques:

- Es tracta d'un vehicle de Mercedes Atego 1530AF de 14Tn de M.M.A. amb tracció 4x4. De doble cabina amb 2+3 places.

-Munta un motor Diesel 6 cilindres EURO6. de 299cv amb un equip d'arrancada ràpida per calefacció al bloc motor.

-Pel que fa al carrossat, aquest està format per una estructura d'alumini, amb un dipòsit de 3.500l i porta acoblada al motor una bomba centrífuga de pressió combinada amb un cabal de fins a 2.500l/min en baixa pressió i 400l/min en alta pressió capaç de treballar amb baixes revolucions, genera així menys renou. El cost total dels tres vehicles ha estat de 905.736,04 € (21 € d'IVA INCLÒS).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado