Como reservas van, Joana Llull, Carmén González, Joana Mateu, Miquel Ramón.
Brillante parlamento ante 500 personas de la líder del PI Catalina Riera en la plaza Ramón Llull con motivo de la presentación de su lista
Catalina Riera, Jaume Mut, Bel Febrer, Joan Sagrera, Mateu Juan, Miquel Perelló, Bárbara Sureda, Jordi Caldentey, Laura Hurtado, Petra Pilar Riera, Salvador Vadell, Toni Hinojosa, María Femenias y Begoña Sánchez.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/04/2019 - 10:24:00
Hemos visto a Catalina Riera muy ilusionada, con potencia, experta, humana y con grandes dosis de sabiduría. Su parlamento calificado por las 500 personas asistentes de muy brillante.

Una cita política muy importante se ha celebrado esta mañana en Manacor porque el PI ha realizado el mitin central en la capital del Llevant a las elecciones al Congreso y el Senado, y presentación de candidaturas al completo del Parlament, Consel de Mallorca y Ayuntamiento de Manacor. La líder Catalina Riera estaba muy motivada y ha realizado el balance de los últimos 4 años asegurando que lo que prometieron lo han cumplido, a rajatabla, con creces. Orgullosa del trabajo bien hecho y de conseguir en 4 años varios hitos históricos en la ciudad y su municipio ha ido desgranando numerosos logros.

Y como el trabajo bien hecho hay que continuarlo una legislatura más, ha presentado una candidatura casi parecida a la lista de 2015 a excepción de la inclusión como número dos del presidente Jaume Mut, corre la lista y casi calcado todos las demás personas que hace 4 años. Los nombres de la lista del PI Manacor son: Catalina Riera, Jaume Mut, Bel Febrer, Joan Sagrera, Mateu Juan, Miquel Perelló, Bárbara Sureda, Jordi Caldentey, Laura Hurtado, Petra Pilar Riera, Salvador Vadell, Toni Hinojosa, María Femenias y Begoña Sánchez.

Tomeu Gomila, Coloma Santandreu, Xisca Galmés, María Antonia Pastor, Xisco Amor, Guillem Nicolau y cierra la lista candidatura oficial el ex-edil Xisco Mateu.

Les siguen Tomeu Gomila, Coloma Santandreu, Xisca Galmés, María Antonia Pastor, Xisco Amor, Guillem Nicolau y cierra la lista candidatura oficial el ex-edil Xisco Mateu. Como reservas van, Joana Llull, Carmén González, Joana Mateu, Miquel Ramón. La alcaldesa ha agradecido a todos su compromiso y trabajo, porque todo equipo se nutre de las personas que lo integra y para el éxito todos son importantes. Hemos visto a Catalina Riera muy ilusionada, con potencia, experta, humana y con grandes dosis de sabiduría. Su parlamento calificado por las 500 personas asistentes de muy brillante.

NOTA DE PRENSA DEL PI: Font apel·la els indecisos per aconseguir que El Pi tingui representació al Congrés i al Senat. Més de 500 persones han participat avui a Manacor en l’acte públic de presentació de candidatures al Parlament, el Consell i l’Ajuntament de Manacor. El president d’El Pi i candidat al Parlament, Jaume Font, ha apel·lat al vot dels indecisos per aconseguir que el Pi tingui representació al Congrés i al Senat. Ha estat a Manacor, on més de 500 persones han assistit avui matí a la presentació pública de les llistes electorals d’El Pi al Parlament, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Manacor.

Font ha assegurat que si a les eleccions generals “tots els indecisos que estan farts d’extremismes de dreta i d’esquerra voten a El Pi, aquestes illes tindran a Madrid, per primera vegada en la història, diputats i senadors que defensaran de veres les Illes Balears”. Perquè, ha assenyalat, “el vot a El Pi és un vot de consciència, no d’obediència a cap partit amb seu central a Madrid”, com és el cas dels representants que hem tinguts fins ara: tots de partits d’àmbit estatal.

Jaume Font, ha assegurat que “és necessari apujar l’autoestima dels balears perquè junts podem fer que Madrid atengui les nostres reivindicacions com fan amb els canaris. S’ha acabat això de ser blancs o negres, de ser blaus o vermells,... Es tracta de ser mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs, nascuts aquí o no, amb la força suficient de fer entendre a Madrid que tenim uns problemes que s’han de resoldre”.

Per la seva banda, la candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha assegurat que vol convertir aquesta institució “en l’ajuntament dels ajuntaments, en una institució que estigui a prop de les persones, que solucioni els problemes” i sempre “des del consens i el diàleg, lluitant sempre pel bé de l’illa”. La candidata a la batlia de Manacor, Cati Riera, ha presentat la seva llista com “un equip que continuarà treballant per millorar el nostre poble” i ha posat com exemple la gestió que ha dut a terme que aquesta legislatura al consistori perquè “s’han baixat els impostos municipals fins a un 10%, s’ha reduït a zero el deute, s’ha invertit més que mai en educació (un milió d’euros), i s’ha millorat la xarxa de distribució d’aigua amb un estalvi d’un milió de litres al dia”.

El candidat d’El Pi al Congrés, Joan Miralles, ha destacat la diferència d’influència que han tingut sempre els nostres diputats i senadors respecte als canaris i que això “és el que vol corregir El Pi si aconseguim representació al Congrés i al Senat”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


10
1
tomeu
el pi mos a demostrat que esta molt fort amanacor per dos motius,un es s´asintenci i saltra es se seva lider que no te rival a manacor.
ja veurem
Per en Toni: Coneixes qualcú de Manacor? Crec que no.
diana
doy fe había 400 sillas y mas de 150 de pie, había comida para 1.000 personas y bebida, refrescos. El Pi el mejor y si la envidia fuese tiña, a la porra los envidiosos, no nos van a parar, mejor alcaldesa ninguna
JAIME
GRACIAS GABALDON PO SER HONESTO Y SINCERO,HABIA MAS 500 PERSONAS . LA ALCALDESA Y FUTURA ALCALDESA SIMPLEMENTE ESPECTACULAR EN SU DIS CURSO Y ADEMAS SE NOTO QUE LE SALIA DEL CORAZON. POR CIERTO HABIA COMIDA.
Ja veurem
Vaia guarda de patetics No hi ereu cap de voltros No se ni perque vos contest
Joan
Catalina ja no te creu ni deu
Manel
La otra derecha de Mallorca.
KGB
500 persones i no evia menjar, aqui i a moix tancat.
Toni
2 camiones de Porrerencs he vist. De Manacor molt poca gent.
manacorí
500??? no s'ho creuen ni ells i ho dic perque ho he vist jajajajaja patetics