¿Cuándo llegará el agua potable a todo el núcleo de Manacor?
Preguntas del PSOE de Manacor al Plenario: Guarderías de Porto Cristo y S'Illot; Cuando habrá agua potable; Señales de tráfico; y Moción conjunta Centro de Día de Son Macià
En noviembre pasado anunciaste una reforma circulatoria y se instalaron señales de tráfico que a día de hoy todavía están tapadas con bolsas de basura. Hasta cuándo se alargará esta situación?.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/05/2024 - 10:19:05
Grupo Municipal Socialista de Manacor para el próximo plenario de día 13/05/2024: Primera. Nos puede asegurar el equipo de gobierno que se cumplirán los plazos de construcción de las guarderías 0-3 de Porto Cristo y s'Illot?.

GRUPO MUNICIPAL SOCIALISTA DE MANACOR. Preguntas del Grupo Municipal Socialista de Manacor para el próximo plenario de día 13/05/2024: Primera. Nos puede asegurar el equipo de gobierno que se cumplirán los plazos de construcción de las guarderías 0-3 de Porto Cristo y s'Illot?.

Segunda. ¿Cuándo llegará el agua potable a todo el núcleo de Manacor?. Tercera. En noviembre pasado anunciaste una reforma circulatoria y se instalaron señales de tráfico que a día de hoy todavía están tapadas con bolsas de basura. Hasta cuándo se alargará esta situación?. Manacor, 9 de mayo de 2024, Nuria Hinojosa Abenza, Portavoz del Grupo Municipal Socialista.

ACORD: L’Ajuntament de Manacor es compromet a què Son Macià aculli el tercer centre de dia del terme municipal, quan sigui necessària i possible la seva execució.

MOCIÓ CONJUNTA DE TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS PER A LA DOTACIÓ D’UN CENTRE DE DIA A SON MACIÀ. El poble de Son Macià compta amb poc més de nou-cents habitants i esdevé un petit nucli de població de marcat caràcter rural i arrelades tradicions.

Al llarg de la seva història, els macianers i macianeres han reivindicat l’edifici de Ca ses Monges com una casa del poble, ja que al 1939 foren els habitants de Son Macià qui varen construir un convent per albergar les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül.

Durant molts d’anys va ser l’escola i el lloc on les monges vacunaven els infants de Son Macià. Tot i la creença popular, mai no es va produir cap cessió de la propietat en favor de l’Ajuntament de Manacor i, una vegada que les monges marxaren del convent ja fa més de dotze anys, l’immoble es posà a la venda.

Encara que la voluntat de tots i totes va dirigida a recuperar un espai tan estimat i emblemàtic i donar-li un ús públic –sempre s’ha parlat preferiblement d’un ús sociosanitari-, la realitat és que, ara per ara, es fa molt difícil poder adquirir l’edifici de Ca ses Monges al preu pel qual s’ofereix en el mercat immobiliari.

Per altra banda, els grups municipals amb representació al consistori, en resposta a la demanda continuada de l’Associació de Veïnats de Son Macià, han assumit el compromís polític de que sigui a Son Macià on s’habiliti el tercer centre de dia del terme municipal, després dels existents a Manacor i a Porto Cristo, quan sigui necessari i possible l’execució d’aquesta inversió tan important.

Per tot l’anteriorment exposat, el Ple de l’Ajuntament de Manacor eleva el següent ACORD: L’Ajuntament de Manacor es compromet a què Son Macià aculli el tercer centre de dia del terme municipal, quan sigui necessària i possible la seva execució.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
SANDRA
De las colas interminables que sufrimos los conductores en la Majorica diáriamente desde la eliminación de los semáforos en las avenidas no decís nada !
Xpsoe
Ja ei tornem a seri Sa embustera Que diu que es Socialista I es PPERA A MATA Escolanets per sa paguete feria qualsevol cosa